DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3691
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯсько В., Кірович Н., Найдіч О.-
dc.contributor.authorYasko V., Kyrоvich N., Naidich O.-
dc.date.accessioned2023-04-06T10:38:41Z-
dc.date.available2023-04-06T10:38:41Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЯсько В., Кірович Н., Найдіч О. Етологічні особливості вирощування свиней в умовах промислових комплексів. Аgrarian bulletin Black Sea littoral. 2022, Issue 104-105. Р. 95-101.uk_UA
dc.identifier.uriDOI: 10.37000/abbsl.2022.104.13-
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3691-
dc.descriptionKnowledge of the ethological characteristics of pigs allows to explain and predict the functional manifestations of animals and increase the efficiency of pig farming, including in the conditions of industrial technology. The priorities of industrial animal husbandry are primarily obtaining maximum production, ignoring the welfare of animals.uk_UA
dc.description.abstractЗнання етологічних особливостей свиней дозволяє пояснити і прогнозувати функціональні прояви тварин і підвищити ефективність ведення свинарства, в тому числі і в умовах промислової технології. Пріоритетами промислового тваринництва є насамперед отримання максимальної продукції, ігноруючи добробут тварин.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectповедінкові реакції, свині, породна приналежність, рефлекси, добробут тварин, поза сидячої собакиuk_UA
dc.subjectbehavioral reactions, pigs, breed, reflexes. animal welfare, sitting dog poseuk_UA
dc.titleЕТОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИРОЩУВАННЯ СВИНЕЙ В УМОВАХ ПРОМИСЛОВИХ КОМПЛЕКСІВuk_UA
dc.title.alternativeETHOLOGICAL FEATURES OF PIG BREEDING IN INDUSTRIAL COMPLEXESuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Ясько Валентина Михайлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15.pdf857,76 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.