Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/367
Назва: | КОРМОВА БАЗА ТА ВІДГОДІВЛЯ ТВАРИН |
Інші назви: | КОРМОВАЯ БАЗА И ОТКОРМ ЖИВОТНЫХ FORAGE RESERVE ANIMALS |
Автори: | Дударев І.І. Dudarev І. |
Теми: | стрижень, комбікорм, одрібнення,кукурудза,продуктивність стержень, комбикорм, измельчение, кукуруза, продуктивность. bar, mixed fodder, growing, productivity shallow |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №63 |
Бібліографічний опис: | УДК 636.085.55.4 Дударев І. І. Кормова база та відгодівля тварин / І. І. Дударев // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2012. - Вип. 63 : Технічні науки. - С.163-170. |
Короткий огляд (реферат): | Оцінка складу сучасних рецептів комбікормів свідчить, що поширення компонентів може бути досягнуто завдяки найбільш повноцінного
використання стрижнів кукурудзяних початків на основі дотримання принципів ресурсозберігаючої технології. Оценка состава современных рецептов комбикормов свидетельствует, что распространение компонентов может быть достигнуто благодаря наиболее полноценному использованию стержней кукурузных начал на основе соблюдения принципов ресурсосберегающей технологии The estimation of composition of modern recipes of the mixed fodders testifies that distribution of components it can be attained due to most valuable bars of the corn beginning on the basis of observanceof principles of technology |
Опис: | The estimation of composition of modern recipes of the mixed fodders testifies that distribution of components it can be attained due to most valuable bars of the corn beginning on the basis of observanceof principles of technology |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/367 |
Розташовується у зібраннях: | Дударев Ігор Іванович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dudarev.pdf | 554,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.