
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/367
Title: | КОРМОВА БАЗА ТА ВІДГОДІВЛЯ ТВАРИН |
Other Titles: | КОРМОВАЯ БАЗА И ОТКОРМ ЖИВОТНЫХ FORAGE RESERVE ANIMALS |
Authors: | Дударев І.І. Dudarev І. |
Keywords: | стрижень, комбікорм, одрібнення,кукурудза,продуктивність стержень, комбикорм, измельчение, кукуруза, продуктивность. bar, mixed fodder, growing, productivity shallow |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №63 |
Citation: | УДК 636.085.55.4 Дударев І. І. Кормова база та відгодівля тварин / І. І. Дударев // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2012. - Вип. 63 : Технічні науки. - С.163-170. |
Abstract: | Оцінка складу сучасних рецептів комбікормів свідчить, що поширення компонентів може бути досягнуто завдяки найбільш повноцінного
використання стрижнів кукурудзяних початків на основі дотримання принципів ресурсозберігаючої технології. Оценка состава современных рецептов комбикормов свидетельствует, что распространение компонентов может быть достигнуто благодаря наиболее полноценному использованию стержней кукурузных начал на основе соблюдения принципов ресурсосберегающей технологии The estimation of composition of modern recipes of the mixed fodders testifies that distribution of components it can be attained due to most valuable bars of the corn beginning on the basis of observanceof principles of technology |
Description: | The estimation of composition of modern recipes of the mixed fodders testifies that distribution of components it can be attained due to most valuable bars of the corn beginning on the basis of observanceof principles of technology |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/367 |
Appears in Collections: | Дударев Ігор Іванович |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dudarev.pdf | 554,83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.