DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3657
Назва: ВІДТВОРЕННЯ І ЗБЕРЕЖЕННЯ АГРОЛАНДШАФТІВ У СУЧАСНИХ УМОВАХ ГОСПОДАРЮВАННЯ
Автори: Зорунько В. І., Бондар Л. П.
Теми: відтворення, збереження, агроландшафти, господарювання
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 712.24:502.5 Зорунько В. І., Бондар Л. П. Відтворення і збереження агроландшафтів у сучасних умовах господарювання. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: мат-ли ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців (Одеса, 08-9 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. C. 499-502.
Короткий огляд (реферат): Використання земель та їх охорона - головне соціально-економічне та екологічне завдання сучасного суспільства, найважливіша передумова національної безпеки держави. Особливо ця проблема є актуальною для України, оскільки її земельні ресурси зазнають надзвичайно великих антропогенних навантажень і деградують досить високими темпами. У XVII - XX століттях бурхливий розвиток промисловості та розширення площ для землеробства особливо вплинув на стан природних ландшафтів нашої країни, порушив їх нестійку динамічну рівновагу, спричинив розбалансування функцій саморегуляції, самоочищення та самовідновлення, що стало причиною інтенсифікації деструктивних процесів і посушливих явищ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3657
Розташовується у зібраннях:Зорунько Віктор Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зорунько,Бондар_тези..pdf239,23 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.