Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3626
Назва: | SUBSTANTIATION OF TECHNOLOGICAL INDICATORS OF CORN GRAIN IN THE MANUFACTURE OF FODDER FOR ANIMALS AND POULTRY |
Інші назви: | ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ КУКУРУДЗЯНОГО ЗЕРНА ПРИ ВИГОТОВЛЕННІ КОРМІВ ДЛЯ ТВАРИН ТА ПТИЦІ |
Автори: | Dudarev І., Uminsky S., Yakovenko А., Makarchuk V., Korolkova M. Дударев І., Уминський С., Яковенко А., Макарчук В., Королькова М. |
Теми: | corn, grain, grinding, indicator, coefficient кукурудза, зерно, подрібнення, показник, коефіціент |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Dudarev І., Uminsky S., Yakovenko А., Makarchuk V., Korolkova M. Substantiation of technological indicators of corn grain in the manufacture of fodder for animals and poultry. Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2022, Issue 102-103. 29-32. |
Короткий огляд (реферат): | The research is aimed at solving the problems of increasing the efficiency of fattening animals,
taking into account the factors affecting the quality of preparation and manufacture of the final product
using grinding equipment. For the efficiency and quality of feed produced for animals and poultry, the
most important and responsible processes are those that are responsible for the preparation of raw
materials for processing to conditions that meet consumer properties. The solution of such problems
depends on many factors, such as the properties of the raw material, its moisture content, the physical
characteristics of the processing material, and others. Features of the use of processing equipment,
technological modes and rational processing modes are the key to the manufacture of a high-quality final
product. Understanding the external factors when interacting with the working bodies of the machine
allows you to set the most appropriate processing modes according to the degree of grinding of raw
materials for the most efficient use in the composition of feed mixtures for animals and poultry through
the use of a disk grinder. Thus, the most difficult and important task is the need to select the optimal
indicators of raw materials for processing and technological modes of operation of machines to
effectively ensure the preparation of the material processed at each technological stage of processing. Дослідження спрямовані на вирішення задач підвищення ефективності відгодівлі тварин за врахуванням чинників, що впливають на якість підготовки та виготовлення кінцевого продукту з застосуванням подрібнювального обладнання. На ефективність та якість кормів, що виготовлюють для тварин та птиці найважливішими та відповідальними процесами є такі які відповідають за підготовку сировини з метою її обробки до кондицій які відповідають споживчим властивостям. Вирішення таких завдань залежить від багатьох факторів, таких як властивості сировини, її вологість, фізичних характеристик оброблювального матеріалу та інших. Особливості використання оброблювального обладнання, технологічні режими та раціональні режими обробки є запорукою виготовлення якісного кінцевого продукту. Розуміння зовнішніх чинників при взаємодії з робочими органами машини дозволяє встановити режими найбільш доцільної обробки за ступеням подрібнення сировини, для найбільш ефективного використання у складі кормових сумішей для тварин та птиці, за допомогою використання дискового подрібнювача. Таким чином найбільш складною та важливішою задачею е необхідність вибору оптимальних показників сировини для обробки та технологічних режимів роботи машин для ефективного забезпечення підготовки матеріалу, який оброблюється на кожному технологічному етапі обробки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/3626 |
Розташовується у зібраннях: | Дударев Ігор Іванович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
8.pdf | 1,86 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.