DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3596
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБойко А. І., Півень О. Т.-
dc.date.accessioned2022-08-10T11:20:27Z-
dc.date.available2022-08-10T11:20:27Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationУДК 636.09:614.31:637.146.3 Бойко А. І. Моніторинг фальсифікації сметани домашнього виробництва / А.І. Бойко, О.Т. Півень // Актуальні питання судової ветеринарії, морфології та патоморфології: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Одеса, 17–18 червня 2021 р.) / ОДАУ. - Одеса, 2021. - С.105-106.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3596-
dc.description.abstractСметана – продукт, який часто піддається фальсифікації. Проте, необхідно відрізняти фальсифікацію, яка перетворює сметану в інший, але харчовий продукт, від фальсифікації, яка істотно погіршує її харчові властивості. Розрізняють фальсифікацію: асортиментну, якісну, кількісну, вартісну, інформаційну. Будь-який вид фальсифікації супроводжується вартісною та інформаційною фальсифікацією. Найчастіше зустрічаються такі види фальсифікації сметани: заниження жирності, заміна молочного жиру рослинною олією, гідрогенізованими жирами, розбавлення кефіром або кислим молоком, додавання крохмалю, кисломолочного сиру, сухого знежиреного молока, рослинної олії, пектину, камеді, желатину тощо. Мета. Метою роботи було дослідити зразки сметани домашнього виробництва на предмет фальсифікації крохмалем, желатином та рослинними оліями.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectмоніторинг, фальсифікація, сметана, домашнє виробництвоru
dc.titleМОНІТОРИНГ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ СМЕТАНИ ДОМАШНЬОГО ВИРОБНИЦТВАru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Бойко Юрій Олександрович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бойко, Півень.pdf381,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.