DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3595
Title: СОНОГРАФІЧНІ ПОКАЗНИКИ КРОЛЯ ЗА ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОЇ ПАТОЛОГІЇ М’ЯЗОВОЇ ТКАНИНИ ДО ТА ПІСЛЯ ВВЕДЕННЯ СТОВБУРОВИХ КЛІТИН
Authors: Стадник Н.В., Бокотько Р.Р., Пасніченко О. С.
Keywords: сонографічні показники, кролі, експериментальна патологія, м’язова тканина, стовбурові клітини
Issue Date: 2021
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК 602.9:611.018.2:636.92.09:616-073.7 Стадник Н.В., Бокотько Р.Р., Пасніченко О. С. Сонографічні показники кроля за експериментальної патології м’язової тканини до та після введення стовбурових клітин // Актуальні питання судової ветеринарії, морфології та патоморфології: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Одеса, 17–18 червня 2021 р.) / ОДАУ. - Одеса, 2021. - С.85-86.
Abstract: Часто травматизація м’язової тканини призводить до порушення цілісності м’язових волокон і, відповідно, до втрати працездатності та нормального функціонування м’язів. Тому виникає питання про запобігання страждань тваринам, які направлені на швидку регенеративну реакцію у порівнянні з іншими традиційними методами лікування м’яких тканин. Все це об’єктивно зумовлено необхідністю дослідити зміни за експериментального моделювання травм м’язової тканини, що піддались дії механічних факторів, що порушують цілісність органів і тканин тваринного організму. Метою наших досліджень було встановити вплив алогенних мезенхімальних стовбурових клітин на регенеративні процеси в м’язовій тканині за експериментального патологічного процесу в кролів до та після трансплантації.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3595
Appears in Collections:Пасніченко Олександра Сергіївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пасніченко О.С..pdf385,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.