DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3548
Назва: ОЦІНКА СТАНУ БІОГЕННИХ ЕЛЕМЕНТІВ У РІЧЦІ ПІВДЕННИЙ БУГ В ЗОНІ ВПЛИВУ МИГІЇВСЬКОЇ ГЕС
Автори: Найдіч О.В., Хімич М.С., Скрипка Г.А., Коренєва Ж.Б., Косенко С.Ю.
Теми: біогенні елементи, вода, сполуки азоту, фосфор
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Найдіч О. В. Оцінка стану біогенних елементів у річці Південний Буг в зоні впливу Мигіївської ГЕС / О.В. Найдіч, М.С. Хімич, Г.А. Скрипка, Ж.Б. Коренєва, С.Ю. Косенко // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 150-151.
Короткий огляд (реферат): Концентрації біогенних елементів (сполуками азоту та фосфору) у воді та їх співвідношення визначають трофічний статус річок і якість вод. Нераціональне ведення сільського господарства і збільшення обсягу побутових і промислових стоків призводить до значного зростання кількості біогенних і органічних речовин, що надходять у водойми. Як наслідок, підвищується трофічний статус водойм, скорочується їх біологічне різноманіття, і погіршується якість води. Тому була дана оцінка стану біогенних елементів річки Південний Буг в зоні впливу Мигіївської ГЕС.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3548
Розташовується у зібраннях:Найдіч Ольга Володимирівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Найдич.pdf394,02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.