DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3461
Назва: СУЧАСНІ ВИМОГИ ДО ЦИФРОВОЇ ГРАМОТНОСТІ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ
Автори: Валентюк Н. О.
Теми: цифрова грамотність, здобувачі освіти, формування якості освіти, цифровізація сучасної освіти
Дата публікації: 2021
Видавництво: Методична комісія викладачів економіки та фінансів ЗФПО Одеської області
Бібліографічний опис: Валентюк Н. О. Сучасні вимоги до цифрової грамотності здобувачів освіти / Н.О. Валентюк // Цифрові компетенції викладача як умова формування якості освіти: мат-ли ІІІ Обл. педагогічної науково-практичної конференції ЗФПО Одеської області (28 жовтня 2021, м. Одеса): зб. доп. - Одеса, 2021. - С. 45-47.
Короткий огляд (реферат): Значно прискорений за останні роки темп розвитку цифрових технологій не міг не позначитись і на якості надання освітніх послуг. В нашій країні на сьогодні завершився етап формування та удосконалення інфраструктури та цифровізації сучасної освіти. Цей процес відбувається через мотивацію та підготовку викладачів до ефективного його використання засобами он-лайн підвищення цифрової компетентності викладачів. На думку багатьох дослідників, активне залучення сучасних цифрових технологій в освітній процес сприятиме підвищенню його ефективності на всіх рівнях. Цифрова грамотність для здобувачів освіти – це набір знань та умінь, які необхідні для безпечного та ефективного використання цифрових технологій та ресурсів мережі Internet.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3461
Розташовується у зібраннях:Валентюк Наталія Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf463,76 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.