DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3441
Назва: ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ У МЕТОДИЦІ ВИКЛАДАННЯ АГРАРНИХ НАУК
Автори: Бондар Л. П.
Теми: інноваційні технології навчання, методика викладання, аграрні науки, сучасна система освіти
Дата публікації: 2021
Видавництво: Гельветика
Бібліографічний опис: Бондар Л. П. Практичні аспекти використання інноваційних технологій навчання у методиці викладання аграрних наук / Л.П. Бондар //Аграрні науки та продовольство в сучасній системі освіти: взаємини та протидії: мат-ли наук.-педагог. підв. кваліф. у галузі аграр. наук та продовольства (м. Одеса, 2 серпня-10 вересня 2021 р.). – Одеса: Гельветика, 2021. – С. 21-26.
Короткий огляд (реферат): У сучасному світі освіта розглядається як важливий компонент економічного росту і процвітання країни. Її роль для людини та суспільства з кожним роком стає все більш значущою. Метою даної роботи є обґрунтування практичних аспектів впровадження активних методів навчання у навчально-виховний процес вищого навчального закладу аграрного профілю. Предметом даного дослідження є форми та методи організаці активних методів навчання у ВНЗ 3-4 рівнів акредитації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3441
Розташовується у зібраннях:Бондар Людмила Пилипівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бондар_Л.П._тези2021.pdf514,69 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.