
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3404
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хімич М. С., Родіонова К. О., Найдіч О.В., Скрипка Г.А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-11T13:31:45Z | - |
dc.date.available | 2022-02-11T13:31:45Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб визначення токсичності м'яса рапана / М.С. Хімич, К.О. Родіонова, О. В. Найдіч, Г.А. Скрипка. Патент на корисну модель №149473. 25.11.2021. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3404 | - |
dc.description.abstract | Спосіб визначення токсичності м'яса рапана включає підготовку тест-культури інфузорій Colpoda sleinii, відбір проб досліджуваного продукту, екстрагування проби, фільтрування відібраного екстракту, внесення фільтрату в тест-культуру інфузорій, термостатування одержаної суміші при температурі +26...+28 °С і визначення токсичності досліджуваного продукту, спостерігаючи за життєдіяльністю інфузорій під час термостатування. Відбирають пробу вагою 10 г, екстрагування проби проводять хімічно чистим ацетоном в об'ємі 5-8 см3 та розбавляють фільтрат розчином Лозина-Лозинського перед внесенням в тест-культуру інфузорій з розрахунку 60 см3 на 0,5 см3 фільтрату. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Український інститут інтелектуальної власності | ru |
dc.subject | токсичність, м'ясо рапана, тест-культури, патент | ru |
dc.title | Спосіб визначення токсичності м'яса рапана: патент на корисну модель | ru |
dc.type | Technical Report | ru |
Розташовується у зібраннях: | Хімич Марія Сергіївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
патент_рапани.pdf | 1,25 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.