DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3359
Назва: Електротехніка та електроніка: навчальний посібник для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр»
Автори: Сакун М.М., Чучуй В.П., Москалюк І.В.
Теми: електротехніка, електроніка, електричні машини, електротехнічне та електронне обладнання та устаткування
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеса: ВМВ
Бібліографічний опис: УДК 631: 331.45(075.8) Сакун М. М. Електротехніка та електроніка: навчальний посібник для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» / М.М. Сакун, В.П. Чучуй, І.В. Москалюк. / За ред. Сакуна М.М. – Одеса: ВМВ, 2021. – 291 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику викладено основні поняття і закони електричних кіл постійного та змінного струму, основні їх параметри, елементарні кола змінного струму з послідовно і паралельно з’єднаними елементами R, L, C, принцип роботи трансформаторів, електричні машини постійного струму, асинхронні та синхронні електричні машини, розглянуті основні властивості сучасних напівпровідникових приладів, електронних пристроїв мікроелектроніки автомобілів, їх принцип роботи та електричні характеристики, що допоможе студентам в подальшому вивчати дисципліни, в склад яких входить електротехнічне та електронне обладнання та устаткування. Для студентів і викладачів вищих навчальних закладів. У посібнику зібрано та узагальнено сучасні літературні джерела ( підручники, навчальні посібники, джерела мережі інтернету та ін.) з електротехніки та електроніки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3359
Розташовується у зібраннях:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навчальний посібник Електро.pdf6,09 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Обложка Електро.pdf432,25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.