DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3358
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorDudarev І., Uminsky S., Yakovenko А., Chuchuy V., Korolkova M.-
dc.contributor.authorДударев І., Уминський С., Яковенко А., Чучуй В., Королькова М.-
dc.date.accessioned2021-11-17T09:45:05Z-
dc.date.available2021-11-17T09:45:05Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationUDC 636.085.55.4 Dudarev І., Uminsky S., Yakovenko А., Chuchuy V., Korolkova M. Evaluation of frictional properties of components of animal feed. Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2021, Issue 100. 136-140.ru
dc.identifier.otherDOI: 10.37000/abbsl.2021.100.23-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3358-
dc.description.abstractIn general, grinding increases digestibility by increasing the size of the plane for enzymatic action. If roughage is crushed to a delicate grinding, the digestibility of fiber decreases, and continuous consumption increases due to an increase in the speed of passage. Through the delicate grinding of the feed, the character of rumen fermentation is still changing. Grinding is considered a mandatory part of feed processing and is an effective method for improving the digestibility of feed for industrial livestock and poultry. Its task and function is to improve the efficiency of the use of materials and improve the quality of processing of feed products. The milling process is an important procedure for improving the quality of feed during feed processing, and is another important tool for the healthy use of feed. The size of the crushed particles goes in the direction - to be determined depending on the type of raw material, like animal feeding, the stage of lifting and technological requirements. Very large or very small particle size contains defects and cannot guarantee a better manufacturing position and use.ru
dc.description.abstractВ цілому подрібнення нарощує засвоюваність через нарощування розмірів площини для ферментативного впливу. У разі якщо грубі корми подрібнюють до делікатного помелу, засвоюваність клітковини знижується, а суцільне вживання зростає через нарощування швидкості проходження. Крізь делікатного подрібнення корму ще змінюється характер ферментації рубця. Подрібнення вважається обов'язковою частиною обробки кормів і дієвою методикою вдосконалення засвоюваності кормів для промислової худоби і птиці. Його завдання і функція - збільшити ефективність застосування матеріалів і зробити краще якість обробки кормових товарів. Процес подрібнення - значуща процедура для поліпшення якості корму під час обробки кормів, а ще один з важливих засобів для здорового застосування кормів. Величина подрібнених частинок йде по напрямку - визначати в залежності від типу сировини, на подобі годування тварин, стадії підйому і технологічних вимог. Дуже величезний або ж дуже невеликий розмір частинок містить дефекти і не має можливість гарантувати краще виробниче становище та використання.ru
dc.description.abstractВ целом измельчение увеличивает усвояемость из-за наращивания размеров плоскости для ферментативного воздействия. В случае если грубые корма измельчают до деликатного помола, усвояемость клетчатки снижается, а сплошное употребление растет из-за наращивания скорости прохождения. Сквозь деликатного измельчения корма еще меняется характер ферментации рубца. Измельчения считается обязательной частью обработки кормов и действенной методикой совершенствования усвояемости кормов для промышленной скота и птицы. Его задача и функция - повысить эффективность применения материалов и улучшить качество обработки кормовых продуктов. Процесс измельчения - значимая процедура для улучшения качества корма во время обработки кормов, а еще один из важных средств для здорового применения кормов. Размер измельченных частиц идет по направлению - определять в зависимости от типа сырья, на подобии кормления животных, стадии подъема и технологических требований. Очень большой или очень небольшой размер частиц содержит дефекты и не имеет возможность гарантировать лучшее производственное положение и использование.ru
dc.language.isoenru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectfeed, processing, grinding, dependence, frictionru
dc.subjectкорм, обробка, подрібнення, залежність, фрикціяru
dc.subjectкорм, обработка, измельчение, зависимость, фрикцияru
dc.titleEVALUATION OF FRICTIONAL PROPERTIES OF COMPONENTS OF ANIMAL FEEDru
dc.title.alternativeОЦІНКА ФРІКЦІЙНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОМПОНЕНТІВ КОРМІВ ДЛЯ ТВАРИНru
dc.title.alternativeОЦЕНКА ФРИКЦИОННЫХ СВОЙСТВ КОМПОНЕНТОВ КОРМОВ ДЛЯ ЖИВОТНЫХru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Дударев Ігор Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
25.pdf446,85 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.