DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3339
Назва: ПРОБЛЕМНІ АСПЕКТИ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ОЛІЙНО-ЖИРОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ
Автори: Казанджі А. В.
Теми: проблемні аспекти, зовнішньоекономічна діяльність підприємств, олійно-жировий підкомплекс України
Дата публікації: 2015
Видавництво: Львівська економічна фундація
Бібліографічний опис: Казанджі А. В. Проблемні аспекти зовнішньоекономічної діяльності підприємств олійно-жирового підкомплексу України / А.В. Казанджі // Тенденції сталого розвитку економіки країни: прогнози та пропозиції: матер. Міжнар. наук.-практ. конф. (Львів, 28-29 серпня 2015 р.) / Львівська економічна фундація. – Львів, 2015. – С. 48-50.
Короткий огляд (реферат): Олійно-жировий підкомплекс є одним із визначальних агропромислових секторів України, який поєднує виробників насіння і олієжирової промисловості та відноситься до бюджетоформуючих галузей аграрного сектора з потужним експортним потенціалом. Розвиток олійно-жирового виробництва в Україні має перспективи як з позицій забезпечення потреб внутрішнього ринку, так із точки зору нарощування обсягів збуту на зовнішньому ринку. Серед чинників, що позитивно впливають на динаміку олійно-жирового ринку науковці відзначають: сприятливі природно-кліматичні умови вирощування олійних культур на території України, переорієнтація в структурі харчування населення з тваринних жирів на рослинні олії, стійке зростання цін на традиційні види енергії, збільшення концентрації підприємств в олійно-жировій промисловості України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3339
Розташовується у зібраннях:Казанджі Альона Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf579,6 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.