Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3274
Title: | МЕТОДИ ОБГРУНТУВАННЯ ОПТИМАЛЬНОЇ ТРИВАЛОСТІ ЗБИРАННЯ УРОЖАЮ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР |
Other Titles: | МЕТОДЫ ОБОСНОВАНИЯ ОПТИМАЛЬНОЙ ПРОДОЛЖИТЕЛЬНОСТИ УБОРКИ УРОЖАЯ ЗЕРНОВЫХ КУЛЬТУР METHODS OF GROUNDING OF GRAIN CROPS HARVEST OPTIMAL DURATION |
Authors: | Домущі Д. П. Домущи Д.А. Domuschy D. |
Keywords: | технологічний процес, урожайність, зернові культури, агротехнічні терміни, тривалість збирання, втрати зерна, збиральна техніка, технічний стан технологический процесс, урожайность, зерновые культуры, агротехнические сроки, продолжительность уборки, потери зерна, уборочная техника, техническое состояние technological process, productivity, cereals, agro-technical terms, harvesting duration, grain losses, harvesting equipment, technical state |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Citation: | УДК 631.3.004 Домущі Д. П. Методи обгрунтування оптимальної тривалості збирання урожаю зернових культур / Д. П. Домущі // Аграрний вісник Причорномор’я: зб. наук.праць / ОДАУ. – Одеса, 2014. - Вип. 74. – С. 64-68. |
Abstract: | Представлено аналіз наукових досліджень залежності урожайності зернових культур від термінів виконання збиральних робіт. Пропонуються різні методи визначення оптимальної тривалості виконання збиральних робіт. Представлен анализ научных исследований зависимости урожайности зерновых культур от сроков выполнения уборочных робот. Предлагаются разные методы определения оптимальной продолжительности уборочных работ. An analysis is presented of scientific study of relationship between grain crops productivity and harvesting time. Various methods of optimal harvesting time determination are offered. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3274 |
Appears in Collections: | Домущі Дмитро Панасович |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
avpt_2014_74_12.pdf | 188,23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.