DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3274
Назва: МЕТОДИ ОБГРУНТУВАННЯ ОПТИМАЛЬНОЇ ТРИВАЛОСТІ ЗБИРАННЯ УРОЖАЮ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР
Інші назви: МЕТОДЫ ОБОСНОВАНИЯ ОПТИМАЛЬНОЙ ПРОДОЛЖИТЕЛЬНОСТИ УБОРКИ УРОЖАЯ ЗЕРНОВЫХ КУЛЬТУР
METHODS OF GROUNDING OF GRAIN CROPS HARVEST OPTIMAL DURATION
Автори: Домущі Д. П.
Домущи Д.А.
Domuschy D.
Теми: технологічний процес, урожайність, зернові культури, агротехнічні терміни, тривалість збирання, втрати зерна, збиральна техніка, технічний стан
технологический процесс, урожайность, зерновые культуры, агротехнические сроки, продолжительность уборки, потери зерна, уборочная техника, техническое состояние
technological process, productivity, cereals, agro-technical terms, harvesting duration, grain losses, harvesting equipment, technical state
Дата публікації: 2014
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 631.3.004 Домущі Д. П. Методи обгрунтування оптимальної тривалості збирання урожаю зернових культур / Д. П. Домущі // Аграрний вісник Причорномор’я: зб. наук.праць / ОДАУ. – Одеса, 2014. - Вип. 74. – С. 64-68.
Короткий огляд (реферат): Представлено аналіз наукових досліджень залежності урожайності зернових культур від термінів виконання збиральних робіт. Пропонуються різні методи визначення оптимальної тривалості виконання збиральних робіт.
Представлен анализ научных исследований зависимости урожайности зерновых культур от сроков выполнения уборочных робот. Предлагаются разные методы определения оптимальной продолжительности уборочных работ.
An analysis is presented of scientific study of relationship between grain crops productivity and harvesting time. Various methods of optimal harvesting time determination are offered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3274
Розташовується у зібраннях:Домущі Дмитро Панасович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avpt_2014_74_12.pdf188,23 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.