DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/324
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоренєва, Ж.Б., Гострик В.М., Крикун В.М.-
dc.contributor.authorKoreneva Zh., Hostrik V., Кrikyn V.-
dc.date.accessioned2016-04-12T11:57:32Z-
dc.date.available2016-04-12T11:57:32Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationУДК 636.52/. 58.085.16 Коренєва, Ж. Б. Вплив м'ясо-кістково-пір'яного борошна на біохімічні показники крові курчат-бройлерів / Ж. Б. Коренєва, В. М. Гострик, В. М. Крикун // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наук. праць. - Одеса : ОДАУ, 2010. - Вип.56 : Ветеринарні науки. - С.46-50.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/324-
dc.descriptionIn article positive influence of a flour from bones, meat and a feather on biochemistry of blood of chickens-broilers is shownru
dc.description.abstractСтаття присвячена вивченню впливу м’ясо-кістково-пір’яного борошна (МКРБ) на організм курчат-бройлерів. Доведено позитивний вплив на біохімічні показники крові.ru
dc.description.abstractIn article positive influence of a flour from bones, meat and a feather on biochemistry of blood of chickens-broilers is shownru
dc.language.isoukru
dc.publisherАГРАРНИЙ ВІСНИК ПРИЧОРНОМОР’Я: збірник наукових праць, №56, 2010ru
dc.subjectПтахівництвоru
dc.subjectкурчата – бройлери, лінії Я8-ФОБru
dc.subjectchickens-broilers, lines of YA-FOBru
dc.titleВПЛИВ М'ЯСО-КІСТКОВО-ПІР’ЯНОГО БОРОШНА НА БІОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ КРОВІ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВru
dc.title.alternativeInfluence of a flour from bones, meat and a feather on biochemistry of blood of chickens-broilersru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Коренєва Жанна Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Koreneva.pdf133,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.