Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/324
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коренєва, Ж.Б., Гострик В.М., Крикун В.М. | - |
dc.contributor.author | Koreneva Zh., Hostrik V., Кrikyn V. | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-12T11:57:32Z | - |
dc.date.available | 2016-04-12T11:57:32Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | УДК 636.52/. 58.085.16 Коренєва, Ж. Б. Вплив м'ясо-кістково-пір'яного борошна на біохімічні показники крові курчат-бройлерів / Ж. Б. Коренєва, В. М. Гострик, В. М. Крикун // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наук. праць. - Одеса : ОДАУ, 2010. - Вип.56 : Ветеринарні науки. - С.46-50. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/324 | - |
dc.description | In article positive influence of a flour from bones, meat and a feather on biochemistry of blood of chickens-broilers is shown | ru |
dc.description.abstract | Стаття присвячена вивченню впливу м’ясо-кістково-пір’яного борошна (МКРБ) на організм курчат-бройлерів. Доведено позитивний вплив на біохімічні показники крові. | ru |
dc.description.abstract | In article positive influence of a flour from bones, meat and a feather on biochemistry of blood of chickens-broilers is shown | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | АГРАРНИЙ ВІСНИК ПРИЧОРНОМОР’Я: збірник наукових праць, №56, 2010 | ru |
dc.subject | Птахівництво | ru |
dc.subject | курчата – бройлери, лінії Я8-ФОБ | ru |
dc.subject | chickens-broilers, lines of YA-FOB | ru |
dc.title | ВПЛИВ М'ЯСО-КІСТКОВО-ПІР’ЯНОГО БОРОШНА НА БІОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ КРОВІ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ | ru |
dc.title.alternative | Influence of a flour from bones, meat and a feather on biochemistry of blood of chickens-broilers | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Коренєва Жанна Борисівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Koreneva.pdf | 133,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.