DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3104
Назва: EVALUATION OF THE DEGREE OF GRINDING OF THE CEREAL PART OF PLANTS WHEN USE IN THE RECIPES OF COMBINED FEEDS FOR CATS
Інші назви: ОЦІНКА СТУПЕНЯ ПОДРІБНЕННЯ СТЕБЕЛЬЧАСТОЇ ЧАСТИНИ РОСЛИН ПІД ЧАС ВИКОРИСТАННЯ В РЕЦЕПТАХ КОМБІКОРМІВ ДЛЯ ВРХ
ОЦЕНКА СТЕПЕНИ ИЗМЕЛЬЧЕНИЯ СТЕБЕЛЬЧАТОЙ ЧАСТИ РАСТЕНИЙ ПРИ ИСПОЛЬЗОВАНИИ В В РЕЦЕПТАХ КОМБИКОРМОВ ДЛЯ КРС
Автори: Dudarev І., Uminsky S., Yakovenko А., Chuchuy V., Korolkova M., Dmitrieva S.
Дударев І., Уминський С., Яковенко А., Чучуй В., Королькова М., Дмитрієва С.
Теми: feed, composition, grinding, use, evaluation
корм, склад, подрібнення, використання, оцінка
корм, состав, измельчение, использование, оценка
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: UDC 636.087.7 Dudarev І., Uminsky S., Yakovenko А., Chuchuy V., Korolkova M., Dmitrieva S. Evaluation of the degree of grinding of the cereal part of plants when use in the recipes of combined feeds for cats. Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2021, Issue 99. 127-129.
Короткий огляд (реферат): The efficiency of the livestock complex requires an increase in productivity, which is largely associated with the rational use of the forage base and which today can be used with great potential. The efficiency of using the feed base can be significantly increased by compiling and using rational feed mixtures. The use of the stalked part of plants (STP) in the feed makes it possible to obtain more livestock products. So, the use of traditional ingredients can be added to those less common in the preparation of feed, but possessing the necessary qualities, such as the remains of sunflower, oats, rapeseed, flax, triticale, rye, rice, corn, (which are underutilized or not used at all) and other sources a raw material base in the form of the remains of the main production. The stalked parts of agricultural crops can be used in different ways, however, their use is represented by the production of feed mixtures and compound feeds. The use of the listed feeds in practical application is subject to a general requirement related to their preparation, i.e. grinding to ensure digestibility by the animals for which they will be used.
Ефективність тваринницького комплексу вимагає збільшення продуктивності, що в значній мірі пов'язано з раціональним використанням кормової бази і яка на сьогоднішній день може бути використана з великим потенціалом. Ефективність використання кормової бази можна істотно збільшити шляхом складання і застосування раціональних кормових сумішей. Застосування в складі кормів стебельчатой частини рослин (СЧР) дозволяє отримати більше продуктів тваринництва. Так до використання традиційних складових можуть бути приєднані менш поширені при приготуванні кормів, але володіють необхідними якостями такі, як залишки соняшнику, вівса, ріпаку, льону, тритикале, жита, рису, кукурудзи, (які недостатньо використовуються або не використовуються взагалі) та інші джерела сировинної бази у вигляді залишків основного виробництва. Стебельчатие частини сільськогосподарських культур, можуть використовуватися в в різних варіантах, однак їх застосування представлено виробництвом кормосмесей і комбікормів. До використання перерахованих кормів в практичному застосуванні пред'являється загальна вимога пов'язане з їх підготовкою тобто подрібненням для забезпечення засвоюваності тваринами для яких вони будуть використані.
Эффективность животноводческого комплекса требует увеличения продуктивности, что в значительной мере связано с рациональным использованием кормовой базы и которая на сегодняшний день может быть использована с большим потенциалом. Эффективность использования кормовой базы можно существенно увеличить путем составления и применения рациональных кормовых смесей. Применение в составе кормов стебельчатой части растений (СЧР) позволяет получить больше продуктов животноводства. Так к использованию традиционных составляющих могут быть присоединены менее распространенные при приготовлении кормов, но обладающие необходимыми качествами такие, как остатки подсолнечника, овса, рапса, льна, тритикале, ржи, риса, кукурузы, (которые недостаточно используются или не используются вообще) и другие источники сырьевой базы в виде остатков основного производства. Стебельчатые части сельскохозяйственных культур, могут использоваться в в разных вариантах, однако их применение представлено производством кормосмесей и комбикормов. К использованию перечисленных кормов в практическом применении предъявляется общее требование связанное с их подготовкой т.е. измельчением для обеспечения усваиваемости животными для которых они будут использованы.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3104
Розташовується у зібраннях:Дударев Ігор Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
23.pdf693,08 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.