DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3090
Title: Облік витрат на біологічні перетворення зернових культур в СТОВ «Іва» Роздільнянського району Одеської області: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Authors: Рудь С. О.
Keywords: облік витрат, біологічні перетворення, зернові культури, сільськогосподарське підприємство
Issue Date: 2020
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: Рудь С. О. Облік витрат на біологічні перетворення зернових культур в СТОВ «Іва» Роздільнянського району Одеської області: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спеціальність: 071 “Облік і оподаткування” / С.О. Рудь // Керівник: д-р екон. наук, проф. Крюкова І. О. / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 17 с.
Abstract: Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування пропозицій щодо удосконалення обліку витрат на біологічні перетворення зернових культур у сільськогосподарському підприємстві. В контексті визначеної мети наукового дослідження, основними завданнями кваліфікаційної роботи є: - дослідження науково-теоретичних аспектів обліку витрат на перетворення біологічних активів у рослинництві; - аналіз методичних засад обліку витрат на виробництві зернових культур; - дослідження діючої системи обліку витрат на біологічні перетворення зернових культур в суб’єкті дослідження; - проведення економічного аналізу витрат та рівня собівартості виробництва зерна в господарстві; - розробка комплексу заходів з удосконалення обліку витрат на біологічні перетворення зернових культур на підприємстві; - обґрунтування заходів щодо оптимізації витрат і рівня собівартості продукції зернових культур в суб’єкті дослідження на перспективу.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3090
Appears in Collections:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ДР_РУДЬ 071 спец.pdf401,85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.