DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3080
Title: Бухгалтерський баланс підприємства, методика та техніка його складання і аналізу в Березівській районній державній лікарні ветеринарної медицини Одеської області: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Authors: Куйдан О. О.
Keywords: баланс, методика балансу, аналіз, бюджетна установа, аудит, статті балансу
Issue Date: 2020
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: Куйдан О. О. Бухгалтерський баланс підприємства, методика та техніка його складання і аналізу в Березівській районній державній лікарні ветеринарної медицини Одеської області: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спеціальність: 071 “Облік і оподаткування” / О.О. Куйдан // Керівник: доц., д.н. з держ. управл. Дяченко О.П. / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 21 с.
Abstract: Предметом дослідження є сутність теоретичних, методичних і практичних аспектів проблеми удосконалення обліку та аудиту податку на доходи фізичних осіб. Об’єктом дослідження обрано процес формування статей Звіту про фінансовий стан підприємств та його аналіз. Предметом дослідження є сукупність організаційно-методологічних та методичних засад складання і подання Звіту про фінансовий стан та його аналіз. Період дослідження : 2017-2019 рр. Мета кваліфікаційної роботи - теоретичне та методичне обґрунтування методики складання бухгалтерського балансу, проведення його аналізу та розробка шляхів його удосконалення. За результатами дослідження сформульовані пропозиції по удосконаленню методики складання бухгалтерського балансу та проведення його аналізу. Одержані результати можуть бути впроваджені в господарстві.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3080
Appears in Collections:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ДР_Kuidan 071 спец.pdf430,2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.