DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3068
Title: Шляхи удосконалення методів і систем забезпечення мікроклімату у тваринницьких приміщеннях в умовах «Хаджидер-Агро» Татарбунарського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Authors: Ткач Д. М.
Keywords: забезпечення мікроклімату, тваринницькі приміщення, утримання тварин
Issue Date: 2020
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: Ткач Д. М. Шляхи удосконалення методів і систем забезпечення мікроклімату у тваринницьких приміщеннях в умовах «Хаджидер-Агро» Татарбунарського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / Д. М. Ткач // Керівник: канд. с.-г. наук, доцент Т. Д. Пушкар / ОДАУ. – Одеса, 2019. – 77 с.
Abstract: В дипломній роботі розглянуто особливості санітарно-гігієнічної обробки тваринницьких приміщеннях в умовах «Хаджидер-Агро». Визначили вплив використання озоно-повітряної суміші на санітарно-гігієнічні показники мікроклімату повітря й якість молока. Дійне стадо господарства представлено тваринами української червоної молочної породи. Застосування ОПС у приміщенні для утримання тварин зменшує в повітрі вміст вуглекислого газу, сірководню, аміаку і загальну бактеріальну контамінацію. Таким чином, використання ОПС не має негативного впливу на фізіологічний стан корів.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3068
Appears in Collections:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ткач.pdf891,1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.