DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3068
Назва: Шляхи удосконалення методів і систем забезпечення мікроклімату у тваринницьких приміщеннях в умовах «Хаджидер-Агро» Татарбунарського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Ткач Д. М.
Теми: забезпечення мікроклімату, тваринницькі приміщення, утримання тварин
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Ткач Д. М. Шляхи удосконалення методів і систем забезпечення мікроклімату у тваринницьких приміщеннях в умовах «Хаджидер-Агро» Татарбунарського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / Д. М. Ткач // Керівник: канд. с.-г. наук, доцент Т. Д. Пушкар / ОДАУ. – Одеса, 2019. – 77 с.
Короткий огляд (реферат): В дипломній роботі розглянуто особливості санітарно-гігієнічної обробки тваринницьких приміщеннях в умовах «Хаджидер-Агро». Визначили вплив використання озоно-повітряної суміші на санітарно-гігієнічні показники мікроклімату повітря й якість молока. Дійне стадо господарства представлено тваринами української червоної молочної породи. Застосування ОПС у приміщенні для утримання тварин зменшує в повітрі вміст вуглекислого газу, сірководню, аміаку і загальну бактеріальну контамінацію. Таким чином, використання ОПС не має негативного впливу на фізіологічний стан корів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3068
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ткач.pdf891,1 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.