DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3067
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТараненко В. С.-
dc.date.accessioned2021-06-23T11:50:43Z-
dc.date.available2021-06-23T11:50:43Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationТараненко В. С. Удосконалення санітарно-гігієнічної обробки молочно-доїльного обладнання в умовах СТОВ «Агрофірма Петродолинське» Овідіопольського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / В. С. Тараненко // Керівник: канд. с.-г. наук, доцент Т. Д. Пушкар / ОДАУ. – Одеса, 2019. – 72 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3067-
dc.description.abstractВ дипломній роботі розглянуто особливості санітарно-гігієнічної обробки молочно-доїльного обладнання в умовах СТОВ «Агрофірма Петродолинське». Визначили вплив використання кислотно-лужних миючих засобів і озоно-повітряної суміші на санітарно-гігієнічну якість молока. Дійне стадо господарства представлено тваринами української червоної молочної породи. При дослідженні встановлено, що за обробки молочно-доїльного обладнання кислотно-лужними миючими засобами за рахунок високої закупівельної ціни на реалізовану продукцію більш високої якості може сприяти підвищенню економічної ефективності виробництва молока і забезпечила додатковий прибуток.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectсанітарно-гігієнічна обробка, молочно-доїльне обладнання, показники якості молокаru
dc.titleУдосконалення санітарно-гігієнічної обробки молочно-доїльного обладнання в умовах СТОВ «Агрофірма Петродолинське» Овідіопольського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»ru
dc.typePreprintru
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тараненко.pdf657,54 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.