�������@Mail.ru
DSpace About DSpace Software
 

Library ODAU >
ПРАЦІ ВЧЕНИХ ОДАУ >
Бондар Людмила Пилипівна >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/3046

Название: ОСОБЛИВОСТІ УСПАДКУВАННЯ МАСИ 1000 ЗЕРЕН У СОРТІВ ОЗИМОЇ М’ЯКОЇ ПШЕНИЦІ РІЗНИХ РОКІВ СТВОРЕННЯ
Другие названия: ОСОБЕННОСТИ НАСЛЕДОВАНИЯ МАССЫ 1000 ЗЁРЕН У СОРТОВ ОЗИМОЙ МЯГКОЙ ПШЕНИЦЫ РАЗНЫХ ЛЕТ СОЗДАНИЯ
FEATURES OF INHERITANCE OF WEIGHT 1000 GRAINS AT VARIETIES WINTER SOFT ПШЕНИЦЫ OF DIFFERENT YEARS OF CREATION
Авторы: Бондар Л. П.
Бондар Л. Ф.
Bondar L.
Ключевые слова: особливості успадкування, маса 1000 зерен, сорти, озима м’яка пшениця
Issue Date: 2001
Издатель: Херсонський державний аграрний університет
Библиографическое описание: УДК 633.1:631.523.4:633.111 Бондар Л.П. Особливості успадкування маси 1000 зерен у сортів озимої м’якої пшениці різних років створення / Л.П. Бондар // Таврійський науковий вісник: зб. наук. праць / Херсонський державний аграрний університет. – Херсон, 2001. – Вип. 17. - С. 17-22.
Аннотация: Провели діалельні схрещування дев’яти сортів озимої пшениці. Виявлено, що ознака маса 1000 зерен контролюється адитивно-домінантною системою генів з проявом зверхдомінування по усім локусам.
Провели диаллельные скрещивания девяти сортов озимой пшеницы. Выявлено, что признак “масса 1000 зёрен” контролируется адитивно-доминантной системой генов с проявлением сверхдоминирования по всем локусам.
Have lead diallel of crossing of nine varieties of a winter wheat. Is revealed, that the attribute weight 1000 grains is supervised by additive - dominant by system of genes by display of superdomination on all locus’s.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3046
Appears in Collections:Бондар Людмила Пилипівна

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Особливості успадкування .pdf492,14 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback