DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3037
Назва: ВПЛИВ СЕРЕДОВИЩА НА ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК МІЖ ГЕНЕТИЧНИМИ ПАРАМЕТРАМИ
Автори: Корлюк С.С., Герасименко В.П.,Бондар Л.П.
Теми: вплив середовища, взаємозв’язок, генетичні параметри, сорти пшениці
Дата публікації: 2006
Видавництво: Херсонський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 633.1:631.524.01:633.111 “324” Корлюк С. С. Вплив середовища на взаємозв’язок між генетичними параметрами / С.С. Корлюк, В.П. Герасименко, Л.П. Бондар // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – Миколаїв, 2006. - Спецвип. 4 (37), Т.1. - С.106-112.
Короткий огляд (реферат): Вивчено взаємозв’язки між ефектами ЗКЗ та СКЗ кількісних ознак в різних умовах середовища. Встановлено сильні кореляційні зв’язки між ефектами ЗКЗ та СКЗ кількісних ознак, а саме за ефектами ЗКЗ: висотою рослини та довжиною верхнього і 2-го зверху міжвузля; масою рослини та зерна з неї; та за ефектами СКЗ: довжиною головного колосу та масою рослини і зерна з неї, а також між масою зерна з рослини та масою самої рослини.
Изучены взаимосвязи между эффектами ОКС и СКС количественных признаков в разных условиях среды. Установлено сильные корреляционные связи между эффектами ОКС и СКС количественных признаков, а именно за эффектами ОКС: высотой растения и длиной верхнего и 2-го сверху междоузлия; массой растения и зерна из нее; и за эффектами СКС: длиной главного колоса и массой растения и зерна из нее, а также между массой зерна растения и массой самого растения.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3037
Розташовується у зібраннях:Бондар Людмила Пилипівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив середовища на взаємозвязок між генетичними параметрами..pdf442,74 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.