Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3021
Назва: | Удосконалення технології виробництва молока в умовах СТАТ «Україна» Татарбунарського району Одеської області |
Автори: | Бужор В. Л. |
Теми: | технологія виробництва молока, СТАТ «Україна», Татарбунарський район, Одеська область |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Бужор В. Л. Удосконалення технології виробництва молока в умовах СТАТ «Україна» Татарбунарського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / В. Л. Бужор // Керівник: к. с.-г. наук, доц. Пушкар Т. Д. / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 68 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є вивчення технології виробництва молока та розробки технологічних режимів санітарної обробки доїльного устаткування, які дозволять одержати молоко нормативної мікробіологічної якості. Для вирішення даної мети були поставлені такі задачі: - проаналізувати продуктивні якості дійного стада; - проаналізувати санітарно-гігієнічні умови виробництва молока в умовах господарства; - оцінити якості та рівень мікробного забруднення води; - дослідити рівень контамінації мікроорганізмами рук та спецодягу персоналу; - дослідити як впливає мийно-дезінфікуючий засіб для переддоїльної обробки вим’я корів; - дати економічну оцінку виробництва молока у господарстві; - на основі проведеного дослідження зробити висновки та пропозиції. Об’єкт дослідження – молоко свіже та збірне, змиви з вим’я корів та рук обслуговуючого персоналу. Предмети дослідження – загальне мікробіологічне обсіменіння, препарати для обробки вим’я та їхня дія на організм тварин. Методи дослідження –зоогігієнічні, мікробіологічні, статистичні та біометричні. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/3021 |
Розташовується у зібраннях: | Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бужор._дип.pdf | 824,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.