Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3021
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бужор В. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-28T12:45:10Z | - |
dc.date.available | 2021-05-28T12:45:10Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Бужор В. Л. Удосконалення технології виробництва молока в умовах СТАТ «Україна» Татарбунарського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / В. Л. Бужор // Керівник: к. с.-г. наук, доц. Пушкар Т. Д. / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 68 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3021 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є вивчення технології виробництва молока та розробки технологічних режимів санітарної обробки доїльного устаткування, які дозволять одержати молоко нормативної мікробіологічної якості. Для вирішення даної мети були поставлені такі задачі: - проаналізувати продуктивні якості дійного стада; - проаналізувати санітарно-гігієнічні умови виробництва молока в умовах господарства; - оцінити якості та рівень мікробного забруднення води; - дослідити рівень контамінації мікроорганізмами рук та спецодягу персоналу; - дослідити як впливає мийно-дезінфікуючий засіб для переддоїльної обробки вим’я корів; - дати економічну оцінку виробництва молока у господарстві; - на основі проведеного дослідження зробити висновки та пропозиції. Об’єкт дослідження – молоко свіже та збірне, змиви з вим’я корів та рук обслуговуючого персоналу. Предмети дослідження – загальне мікробіологічне обсіменіння, препарати для обробки вим’я та їхня дія на організм тварин. Методи дослідження –зоогігієнічні, мікробіологічні, статистичні та біометричні. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | технологія виробництва молока, СТАТ «Україна», Татарбунарський район, Одеська область | ru |
dc.title | Удосконалення технології виробництва молока в умовах СТАТ «Україна» Татарбунарського району Одеської області | ru |
dc.type | Preprint | ru |
Розташовується у зібраннях: | Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бужор._дип.pdf | 824,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.