DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3021
Title: Удосконалення технології виробництва молока в умовах СТАТ «Україна» Татарбунарського району Одеської області
Authors: Бужор В. Л.
Keywords: технологія виробництва молока, СТАТ «Україна», Татарбунарський район, Одеська область
Issue Date: 2020
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: Бужор В. Л. Удосконалення технології виробництва молока в умовах СТАТ «Україна» Татарбунарського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / В. Л. Бужор // Керівник: к. с.-г. наук, доц. Пушкар Т. Д. / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 68 с.
Abstract: Метою роботи є вивчення технології виробництва молока та розробки технологічних режимів санітарної обробки доїльного устаткування, які дозволять одержати молоко нормативної мікробіологічної якості. Для вирішення даної мети були поставлені такі задачі: - проаналізувати продуктивні якості дійного стада; - проаналізувати санітарно-гігієнічні умови виробництва молока в умовах господарства; - оцінити якості та рівень мікробного забруднення води; - дослідити рівень контамінації мікроорганізмами рук та спецодягу персоналу; - дослідити як впливає мийно-дезінфікуючий засіб для переддоїльної обробки вим’я корів; - дати економічну оцінку виробництва молока у господарстві; - на основі проведеного дослідження зробити висновки та пропозиції. Об’єкт дослідження – молоко свіже та збірне, змиви з вим’я корів та рук обслуговуючого персоналу. Предмети дослідження – загальне мікробіологічне обсіменіння, препарати для обробки вим’я та їхня дія на організм тварин. Методи дослідження –зоогігієнічні, мікробіологічні, статистичні та біометричні.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3021
Appears in Collections:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бужор._дип.pdf824,78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.