DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3021
Назва: Удосконалення технології виробництва молока в умовах СТАТ «Україна» Татарбунарського району Одеської області
Автори: Бужор В. Л.
Теми: технологія виробництва молока, СТАТ «Україна», Татарбунарський район, Одеська область
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Бужор В. Л. Удосконалення технології виробництва молока в умовах СТАТ «Україна» Татарбунарського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / В. Л. Бужор // Керівник: к. с.-г. наук, доц. Пушкар Т. Д. / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 68 с.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є вивчення технології виробництва молока та розробки технологічних режимів санітарної обробки доїльного устаткування, які дозволять одержати молоко нормативної мікробіологічної якості. Для вирішення даної мети були поставлені такі задачі: - проаналізувати продуктивні якості дійного стада; - проаналізувати санітарно-гігієнічні умови виробництва молока в умовах господарства; - оцінити якості та рівень мікробного забруднення води; - дослідити рівень контамінації мікроорганізмами рук та спецодягу персоналу; - дослідити як впливає мийно-дезінфікуючий засіб для переддоїльної обробки вим’я корів; - дати економічну оцінку виробництва молока у господарстві; - на основі проведеного дослідження зробити висновки та пропозиції. Об’єкт дослідження – молоко свіже та збірне, змиви з вим’я корів та рук обслуговуючого персоналу. Предмети дослідження – загальне мікробіологічне обсіменіння, препарати для обробки вим’я та їхня дія на організм тварин. Методи дослідження –зоогігієнічні, мікробіологічні, статистичні та біометричні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3021
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бужор._дип.pdf824,78 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.