Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3018
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ракута О. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-28T12:27:30Z | - |
dc.date.available | 2021-05-28T12:27:30Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Ракута О. Г. Удосконaлення технології виробництва продукції перепелівництва в умовах ПП „ГЕКО” Татарбунарського рaйону Одеської облaстi: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / О.Г. Ракута // Керівник: к. с.-г. наук, доц. В.М. Ясько / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 72 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3018 | - |
dc.description.abstract | Мета і завдання нашої роботи виходячи з вищевикладеної актуальності, були присвячені вивченню біологічних і продуктивних особливостей перепелів різних порід, що розводяться в умовах приватного господарства ПП «ГЕКО», з урахуванням умов півдня України. Для досягнення мети роботи були вирішені наступні завдання: - вивчити особливості росту і розвитку молодняку перепелів різних порід; - виявити відмінні риси кількісних і якісних показників м'ясної продуктивності перепелів різного походження; - виявити якісні показники яєчної продуктивності перепелів різного походження; - проаналізувати відмінні риси морфологічних і біохімічних показників перепелів різного походження; - провести порівняльну оцінку ефективності розведення перепелів різного походженн Методологією наших досліджень були праці зарубіжних і вітчизняних вчених за темою магістерської роботи в області годівлі, розведення і утримання перепелів. При проведенні експериментів використані біологічні, зоотехнічні, економічні та статистичні методи досліджень. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | порода, перепілки, яєчна та м'ясна продуктивність, умови утримання та годівлі | ru |
dc.title | Удосконaлення технології виробництва продукції перепелівництва в умовах ПП „ГЕКО” Татарбунарського рaйону Одеської облaстi: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» | ru |
dc.type | Preprint | ru |
Розташовується у зібраннях: | Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
RAKYTA_O.H._tvppt.pdf | 1,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.