DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3018
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРакута О. Г.-
dc.date.accessioned2021-05-28T12:27:30Z-
dc.date.available2021-05-28T12:27:30Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationРакута О. Г. Удосконaлення технології виробництва продукції перепелівництва в умовах ПП „ГЕКО” Татарбунарського рaйону Одеської облaстi: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / О.Г. Ракута // Керівник: к. с.-г. наук, доц. В.М. Ясько / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 72 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3018-
dc.description.abstractМета і завдання нашої роботи виходячи з вищевикладеної актуальності, були присвячені вивченню біологічних і продуктивних особливостей перепелів різних порід, що розводяться в умовах приватного господарства ПП «ГЕКО», з урахуванням умов півдня України. Для досягнення мети роботи були вирішені наступні завдання: - вивчити особливості росту і розвитку молодняку перепелів різних порід; - виявити відмінні риси кількісних і якісних показників м'ясної продуктивності перепелів різного походження; - виявити якісні показники яєчної продуктивності перепелів різного походження; - проаналізувати відмінні риси морфологічних і біохімічних показників перепелів різного походження; - провести порівняльну оцінку ефективності розведення перепелів різного походженн Методологією наших досліджень були праці зарубіжних і вітчизняних вчених за темою магістерської роботи в області годівлі, розведення і утримання перепелів. При проведенні експериментів використані біологічні, зоотехнічні, економічні та статистичні методи досліджень.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectпорода, перепілки, яєчна та м'ясна продуктивність, умови утримання та годівліru
dc.titleУдосконaлення технології виробництва продукції перепелівництва в умовах ПП „ГЕКО” Татарбунарського рaйону Одеської облaстi: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»ru
dc.typePreprintru
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
RAKYTA_O.H._tvppt.pdf1,14 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.