DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3005
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванова Т. С.-
dc.date.accessioned2021-05-12T10:35:48Z-
dc.date.available2021-05-12T10:35:48Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationІванова Т. С. Удосконaлення технології виробництва продукції свинарства в умовах СВК "Росія” Кілійського рaйону Одеської облaстi: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / Т.С. Іванова // Керівник: к. с.-г. наук, доц. В.М. Ясько / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 78 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3005-
dc.description.abstractРозвиток свинарства та інших галузей тваринництва впродовж останніх десятиріч наголошується по всьому світу. В значній мірі це пов'язано з перекладом галузі на індустріальну основу, вдосконаленням методів годування і утримання свиней та інших тварин. Важливу роль в розвитку технології ведення промислового свинарства складає організація біологічно повноцінного і економічно ефективного вирощування і відгодівлі тварин, комплектування і зміст маткового поголів'я при комплексній механізації всіх виробничих процесів і повному ветеринарному благополуччі не тільки в великих господарствах, але й в фермерських. Метою дипломної роботи є дослідження факторів навколишнього середовища, які впливають на резистентність організму і продуктивність свиней.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectгосподарсько-біологічні особливості поросят, умови годівлі та добробут свиней, утриманняru
dc.titleУдосконaлення технології виробництва продукції свинарства в умовах СВК "Росія” Кілійського рaйону Одеської облaстi: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»ru
dc.typePreprintru
Appears in Collections:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IVAHOVA_T.S.tvppt.pdf1,7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.