DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2994
Title: Інституціальне забезпечення системи управління землями лісогосподарського призначення: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Authors: Петрушка В. М.
Keywords: ліси, особливості управління, земельні ділянки лісогосподарського призначення, процедура відведення
Issue Date: 2019
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: Петрушка В. М. Інституціальне забезпечення системи управління землями лісогосподарського призначення: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій» / В. М. Петрушка // Керівник: ст. викл. Смоленська Л. І. // ОДАУ. – Одеса, 2019. – 61 с.
Abstract: Ліси є національним багатством України. Їх охорона, збереження та захист повинні бути пріоритетним напрямком діяльності як лісогосподарських підприємств так і обласних адміністрацій та державного апарату в цілому. Створення картографічних матеріалів земель лісогосподарського призначення з подальшим внесенням їх до системи Державного земельного кадастру потребує значних фінансових затрат, а також трудових та інформаційних ресурсів. Тому ми маємо на меті розглянути всі етапи формування земельних ділянок лісогосподарського призначення за кодом групи 005 згідно Класифікації видів земельних угідь та запропонувати раціональніший підхід до управління лісовими ресурсами. Текстова частина роботи включає вступ та розділи. Кваліфікаційної робота завершується висновками і пропозиціями, списком використаної літератури та додатками. Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є земельні ресурси лісогосподарського призначення на території Роздільнянського району Одеської області. Метою роботи є вирішення питань щодо удосконалення управління земельними ресурсами лісогосподарського призначення.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2994
Appears in Collections:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
193___Petrushka.pdf853,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.