DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2994
Назва: Інституціальне забезпечення системи управління землями лісогосподарського призначення: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Петрушка В. М.
Теми: ліси, особливості управління, земельні ділянки лісогосподарського призначення, процедура відведення
Дата публікації: 2019
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Петрушка В. М. Інституціальне забезпечення системи управління землями лісогосподарського призначення: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій» / В. М. Петрушка // Керівник: ст. викл. Смоленська Л. І. // ОДАУ. – Одеса, 2019. – 61 с.
Короткий огляд (реферат): Ліси є національним багатством України. Їх охорона, збереження та захист повинні бути пріоритетним напрямком діяльності як лісогосподарських підприємств так і обласних адміністрацій та державного апарату в цілому. Створення картографічних матеріалів земель лісогосподарського призначення з подальшим внесенням їх до системи Державного земельного кадастру потребує значних фінансових затрат, а також трудових та інформаційних ресурсів. Тому ми маємо на меті розглянути всі етапи формування земельних ділянок лісогосподарського призначення за кодом групи 005 згідно Класифікації видів земельних угідь та запропонувати раціональніший підхід до управління лісовими ресурсами. Текстова частина роботи включає вступ та розділи. Кваліфікаційної робота завершується висновками і пропозиціями, списком використаної літератури та додатками. Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є земельні ресурси лісогосподарського призначення на території Роздільнянського району Одеської області. Метою роботи є вирішення питань щодо удосконалення управління земельними ресурсами лісогосподарського призначення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2994
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
193___Petrushka.pdf853,97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.