DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2972
Назва: Порівняльна характеристика пізньостиглих столових сортів винограду на Півдні України: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Носаль М. О.
Теми: порівняльна характеристика, пізньостиглі столові сорти, виноград, Південь України
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Носаль М. О. Порівняльна характеристика пізньостиглих столових сортів винограду на Півдні України: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спец. 203 «Садівництво та виноградарство» / М. О. Носаль // Керівник: к.с.-г.н, асистент Тараненко О.Г. / ОДАУ. – Одеса, 2021. – 63 с.
Короткий огляд (реферат): Виноградарство відноситься до числа найбільш інтенсивних і складних галузей сільського господарського виробництва, які потребують специфічної технології, системи машин та робочої сили певної кваліфікації. Промислове виноградарство в Україні займає значну територію з великим різноманіттям ґрунтово-кліматичних умов. Тому для отримання високоякісної продукції особливо важливе значення має вдосконалення всередині галузевої спеціалізації виноградарства з урахуванням їх біологічних особливостей і вплив природних факторів. В центрі уваги залишається вирішення таких важливих проблем як підбір і вдосконалення систем культури винограду, інтегрованих систем захисту виноградників від шкідників та хвороб, створення нових способів ведення виноградарства. В виноградарстві є і багато інших невирішених питань та проблем. Керуючу роль в здійсненні комплексної програми подальшого розвитку виноградарства буде належати молодим спеціалістам – виноградарям.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2972
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nosal_svbh.pdf704,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.