DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2970
Назва: Вплив різних субстратів та вихід саджанців фундука за технологією іn vіtro в умовах Півдня України: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Кучерява О. В.
Теми: субстрати, вихід саджанців, фундук, технологія іn vіtro, Південь України
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Кучерява О. В. Вплив різних субстратів та вихід саджанців фундука за технологією іn vіtro в умовах Півдня України: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спец. 203 «Садівництво та виноградарство» / О. В. Кучерява // Керівник: к.с.-г.н, доцент Петренко С.О. / ОДАУ. – Одеса, 2021. – 64 с.
Короткий огляд (реферат): Серед горіхоплідних найбільш поширеними плодовими культурами є: горіх волоський, фісташка, каштан, мигдаль, ліщина звичайна та її крупноплідна форма – фундук. Вирощування горіхоплідних культур має велике народногосподарське значення, яке зумовлено харчовою і лікувальною цінністю плодів. Відомо 20 видів ліщини або фундуку. Ліщина звичайна, зокрема її крупноплідна форма (фундук) – в культурі поки що малопоширена. Мають плоди - горіхи або несправжні кістянки. На основі аналізу публікацій за результатами досліджень вітчизняних та зарубіжних науковців з питань використання різних субстратів при вирощуванні саджанців на різних субстратах зроблено висновок про відсутність вивчення впливу складових субстратів при вирощуванні мікроклонів фундуку з метою підвищення їх якості та виходу із шкілки та обґрунтовано необхідність таких осліджень. Вирощування мікроклонального садивного матеріалу – складний процес, який поєднує декілька технологій. Від своєчасного і послідовного їх виконання залежить вихід саджанців із шкілки, їх якість та продуктивність плодовитих насаджень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2970
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kycherava_svbh.pdf1,37 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.