DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2967
Назва: Вплив господарсько-біологічних особливостей інтродукованих актинідії на продуктивність та проходження феноритмотипів в умовах південно-західного Причорномор’я України: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Кобиленко О. П.
Теми: господарсько-біологічні особливості, інтродуковані актинідії, продуктивність, феноритмотипи, південно-західне Причорномор’я України
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Кобиленко О. П. Вплив господарсько-біологічних особливостей інтродукованих актинідії на продуктивність та проходження феноритмотипів в умовах південно-західного Причорномор’я України: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спец. 203 «Садівництво та виноградарство» / О. П. Кобиленко // Керівник: к. с-г. н., доц. Петренко С.О. / ОДАУ. – Одеса, 2021. – 96 с.
Короткий огляд (реферат): Сучасним трендом в садівництві є введення нішових ягідних культур до структури площ для експерименту, або щоб урізноманітнити ягідну лінійку в господарствах. Питома вага таких насаджень, як правило, не перевищує 1,5%, проте подекуди вони можуть дати навіть більший урожай, аніж звичайні культури. Нішові ягоди можна умовно можна поділити на дві підгрупи: ті, що вирощуються в Україні давно, проте залишаються малопоширеними (аґрус, ожина, обліпиха) а також відносно нові для нашої території ягоди (жимолость, актинідія, журавлина крупноплідна, тощо). Основним напрямком підвищення ефективності формування і розвитку ринку плодово-ягідної продукції є впровадження інтенсивних ресурсозберігаючих технологій, поглиблення спеціалізації виробництва, удосконалення розміщення культур, покращення породно-сортового складу насаджень, розширення переробки і зберігання продукції в місцях її вирощування. Важливою проблемою для тих, хто збирається вирощувати актинідію, є правильний вибір сорту: він повинен бути урожайним, достатньо морозостійким, аби пережити українську зиму, тому вивчення сортів актинідії є надзвичайно актуальним.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2967
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kobylenko_svbh.pdf1,32 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.