
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2822
Назва: | Спосіб зберігання охолодженого м'яса: патент на корисну модель |
Автори: | Родіонова К.О., Палій А.П., Стешенко В. М., Палій А.П. |
Теми: | спосіб, зберігання, охолоджене, м'ясо |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ |
Бібліографічний опис: | Спосіб зберігання охолодженого м'яса: патент на корисну модель № 134680 / Родіонова К.О., Палій А.П., Стешенко В. М., Палій А.П. u201900571. 21.01.2019. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб зберігання охолодженого м'яса включає його розміщення в камері зберігання та обробку УФ-опроміненням. При цьому застосовують УФ-опромінення з довжиною хвилі 253,7 нм, забезпечуючи наступні режими: температура повітря 6-8 °C відносна вологість 85,0 % безперервна циркуляція повітря зі швидкістю 2 м/хв. експозиція 45 хв. відстань між напівтушами 17 см. |
Опис: | Корисна модель належить до харчової та м'ясопереробної промисловості, а саме до технології запобігання псування продукції, і може бути широко використана у технологічному процесі з метою збільшення строків зберігання та транспортування м'ясної сировини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2822 |
Розташовується у зібраннях: | Родіонова Катерина Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
патент0001.jpg | 70,83 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.