
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2822
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Родіонова К.О., Палій А.П., Стешенко В. М., Палій А.П. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-29T08:22:34Z | - |
dc.date.available | 2021-03-29T08:22:34Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб зберігання охолодженого м'яса: патент на корисну модель № 134680 / Родіонова К.О., Палій А.П., Стешенко В. М., Палій А.П. u201900571. 21.01.2019. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2822 | - |
dc.description | Корисна модель належить до харчової та м'ясопереробної промисловості, а саме до технології запобігання псування продукції, і може бути широко використана у технологічному процесі з метою збільшення строків зберігання та транспортування м'ясної сировини. | ru |
dc.description.abstract | Спосіб зберігання охолодженого м'яса включає його розміщення в камері зберігання та обробку УФ-опроміненням. При цьому застосовують УФ-опромінення з довжиною хвилі 253,7 нм, забезпечуючи наступні режими: температура повітря 6-8 °C відносна вологість 85,0 % безперервна циркуляція повітря зі швидкістю 2 м/хв. експозиція 45 хв. відстань між напівтушами 17 см. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ | ru |
dc.subject | спосіб, зберігання, охолоджене, м'ясо | ru |
dc.title | Спосіб зберігання охолодженого м'яса: патент на корисну модель | ru |
dc.type | Technical Report | ru |
Розташовується у зібраннях: | Родіонова Катерина Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
патент0001.jpg | 70,83 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.