DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2822
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРодіонова К.О., Палій А.П., Стешенко В. М., Палій А.П.-
dc.date.accessioned2021-03-29T08:22:34Z-
dc.date.available2021-03-29T08:22:34Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСпосіб зберігання охолодженого м'яса: патент на корисну модель № 134680 / Родіонова К.О., Палій А.П., Стешенко В. М., Палій А.П. u201900571. 21.01.2019.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2822-
dc.descriptionКорисна модель належить до харчової та м'ясопереробної промисловості, а саме до технології запобігання псування продукції, і може бути широко використана у технологічному процесі з метою збільшення строків зберігання та транспортування м'ясної сировини.ru
dc.description.abstractСпосіб зберігання охолодженого м'яса включає його розміщення в камері зберігання та обробку УФ-опроміненням. При цьому застосовують УФ-опромінення з довжиною хвилі 253,7 нм, забезпечуючи наступні режими: температура повітря 6-8 °C відносна вологість 85,0 % безперервна циркуляція повітря зі швидкістю 2 м/хв. експозиція 45 хв. відстань між напівтушами 17 см.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИru
dc.subjectспосіб, зберігання, охолоджене, м'ясоru
dc.titleСпосіб зберігання охолодженого м'яса: патент на корисну модельru
dc.typeTechnical Reportru
Розташовується у зібраннях:Родіонова Катерина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
патент0001.jpg70,83 kBJPEGПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.