DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2820
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПалій А.П., Родіонова К.О., Стегній Б. Т.-
dc.date.accessioned2021-03-29T08:09:39Z-
dc.date.available2021-03-29T08:09:39Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationСпосіб дезінфекції холодильних камер м'ясопереробних підприємств: патент на корисну модель № 130295 / Палій А.П., Родіонова К.О., Стегній Б. Т. u201802256. 05.03.2018.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2820-
dc.descriptionКорисна модель належить до ветеринарної санітарії та мікробіології і може бути використана на м'ясопереробних підприємствах незалежно від форми власності при проведенні ветеринарносанітарної обробки холодильних камер м'ясопереробних підприємств.ru
dc.description.abstractСпосіб дезінфекції холодильних камер м'ясопереробних підприємств включає механічну очистку холодильних камер та санітарну обробку дезінфікуючим препаратом. Використовують як дезінфікуючий препарат - засіб, який містить надоцтову кислоту - 0,0455-0,0910 %; перекис водню - 0,070-0,140 %; стабілізуючі добавки - 0,0770-0,1540 %; воду - 99,8075-99,6150 %, за експозиції 30 хвилин.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИru
dc.subjectспосіб дезінфекції, холодильні камери, м'ясопереробні підприємстваru
dc.titleСпосіб дезінфекції холодильних камер м'ясопереробних підприємств: патент на корисну модельru
dc.typeTechnical Reportru
Розташовується у зібраннях:Родіонова Катерина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1 (1).bmp1,01 MBBMPПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.