DSpace logo

Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.0 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019ДИНАМІКА ЖИВОЇ МАСИ, ІНТЕНСИВНІСТЬ РОСТУ, ЕКСТЕР’ЄРНІ ОСОБЛИВОСТІ ЯРОК ОДЕСЬКОГО ТИПУ АСКАНІЙСЬКОЇ М’ЯСО-ВОВНОВОЇ ПОРОДИ РІЗНИХ ЕТОЛОГІЧНИХ ТИПІВЧігірьов В., Мажиловська К., Тихонов Д.; Чигирёв В., Мажиловская К., Тихонов Д.; Chigiryov V., Mazhilovskaya K., Tikhonov D.
2020ОЦІНКА ОСНОВНИХ СЕЛЕКЦІЙНО-ГЕНЕТИЧНИХ ОЗНАК ПРОДУКТИВНОСТІ ОВЕЦЬ ОДЕСЬКОГО ТИПУ АСКАНІЙСЬКОЇ М'ЯСО-ВОВНОВОЇ ПОРОДИ РІЗНИХ ЕТОЛОГІЧНИХ ТИПІВЧігірьов В., Бесягіна С., Мажиловська К., Тихонов Д.; Чигирёв В., Бесягина С., Мажиловская К, Тихонов Д.; Chigiryov V., Besyagina S., Mazhilovskaya K., Tikhonov D.
2021ВОВНОВА ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ЕКСПЕРТНА ОЦІНКА РУН ОВЕЦЬ ЦИГАЙСЬКОЇ ПОРОДИ І ПОМІСЕЙ З РІЗНОЮ ЧАСТКОЮ СПАДКОВОСТІ АСКАНІЙСЬКОГО КРОСБРЕДНОГО ТИПУЧігірьов В., Богдан М., Гурко Є., Мажиловська К., Ніколенко І.; Чигирёв В., Богдан Н., Гурко Е., Мажиловская К., Николенко И; Chigiryov V., Bohdan M., Gurko I., Mazhilovskaya K., Nikolenko I.
2021ВІДГОДІВЕЛЬНІ ЯКОСТІ ТА МЯСНА ПРОДУКТИВНІСТЬ ОВЕЦЬ ЦИГАЙСЬКОЇ ПОРОДИ І ПОМІСЕЙ З РІЗНОЮ ЧАСТКОЮ СПАДКОВОСТІ ОДЕСЬКОГО ТИПУ АСКАНІЙСЬКОЇ М'ЯСО-ВОВНОВОЇ ПОРОДИЧігірьов В., Різничук І., Гурко Є., Мажиловська К.; Чигирёв В., Ризничук И., Гурко Е., Мажиловская К.; Chigiryov V., Riznychuk I., Gurko Iе., Mazhilovskaya K.
2021ХАРАКТЕРИСТИКА ХУТРОВИХ ОВЧИН ОВЕЦЬ ЦИГАЙСЬКОЇ ПОРОДИ І ПОМІСЕЙ З РІЗНОЮ ЧАСТКОЮ СПАДКОВОСТІ АСКАНІЙСЬКОГО КРОСБРЕДНОГО ТИПУЧігірьов В.О., Гурко Є.Ю., Мажиловська К.Р.
2016ІНТЕР'ЄРНІ ОСОБЛИВОСТІ ОВЕЦЬ ОДЕСЬКОГО М’ЯСО-ВОВНОВОГО ТИПУ АСКАНІЙСЬКОЇ М'ЯСО-ВОВНОВОЇ ПОРОДИ З КРОСБРЕДНОЮ ВОВНОЮЧепур, В.К.; Chepur, V.; Чігірьов, В.О.; Chigirev, V.; Моцак-Шевченко, Л.В.; Motsak-Shevchenko, L.
2020ASSESSMENT OF THE MAIN SELECTION-GENETIC SIGNS OF THE PRODUCTIVITY OF THE SHEEP OF THE ODESA TYPE OF THE ASCANIAN MEAT AND WOOL BREED OF DIFFERENT ETHOLOGICAL TYPESChigiryov V., Bohdan M., Mazhilovskay K., Gurko I.