DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2800
Назва: ОЦІНКА ОСНОВНИХ СЕЛЕКЦІЙНО-ГЕНЕТИЧНИХ ОЗНАК ПРОДУКТИВНОСТІ ОВЕЦЬ ОДЕСЬКОГО ТИПУ АСКАНІЙСЬКОЇ М'ЯСО-ВОВНОВОЇ ПОРОДИ РІЗНИХ ЕТОЛОГІЧНИХ ТИПІВ
Інші назви: ОЦЕНКА ОСНОВНЫХ СЕЛЕКЦИОННО-ГЕНЕТИЧЕСКИХ ПРИЗНАКОВ ПРОДУКТИВНОСТИ ОВЕЦ ОДЕССКОГО ТИПА АСКАНИЙСКОЙ МЯСОШЕРСТНОЙ ПОРОДЫ РАЗНЫХ ЭТОЛОГИЧЕСКИХ ТИПОВ
ASSESSMENT OF THE MAIN SELECTION-GENETIC SIGNS OF THE PRODUCTIVITY OF THE SHEEP OF THE ODESA TYPE OF THE ASCANIAN MEAT AND WOOL BREED OF DIFFERENT ETHOLOGICAL TYPES
Автори: Чігірьов В., Бесягіна С., Мажиловська К., Тихонов Д.
Чигирёв В., Бесягина С., Мажиловская К, Тихонов Д.
Chigiryov V., Besyagina S., Mazhilovskaya K., Tikhonov D.
Теми: вівці, поведінка, м’ясна продуктивність, вовнова продуктивність, молочна продуктивність
овцы, поведение, мясная продуктивность, шерстной продуктивность, молочная продуктивность
sheep, behavior, meat productivity, wool productivity, dairy productivity
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 636.32/38.082 Чігірьов В. Оцінка основних селекційно-генетичних ознак продуктивності овець одеського типу асканійської м'ясо-вовнової породи різних етологічних типів / В. Чігірьов, С. Бесягіна, К. Мажиловська, Д. Тихонов // Аgrarian Bulletin of tte Black Sea Littoral. 2020, Issue 96. Р. 90-95.
Короткий огляд (реферат): Досліджували забійні якості валашків, їх морфологічний склад туш, м’ясні якості овець, вовнову продуктивність ярок, молочну продуктивність вівцематок. Встановлено що за м’ясною, вовновою та молочною продуктивністю вівці найбільш активні та помірної поведінки перевершували більш обережних та полохливих тварин.
Исследовали забойные качества ягнят, их морфологический состав туш, мясные качества овец, шерстную продуктивность ярок, продуктивность овцематок. Установлено, что за мясной, шерстной и молочной продуктивностью овцы наиболее активные и умеренного поведения превосходили более осторожных и пугливых животных.
They studied the slaughtering qualities of cornflowers, their morphological composition of carcasses, meat qualities of sheep, bright wool productivity, dairy productivity of ewes. Sheep, wool and dairy productivity were found to be the most active and moderate behavior of the sheep outweighed the more cautious and timid animals.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2800
Розташовується у зібраннях:Чігірьов Валерій Олександрович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чигирев В..pdf711,47 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.