Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2792
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ясько В., Кірович Н. | - |
dc.contributor.author | Ясько В., Кирович Н. | - |
dc.contributor.author | Yasko V., Kirovich N. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-26T11:39:16Z | - |
dc.date.available | 2021-03-26T11:39:16Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | УДК 636.6:598.261.7(477.74) Ясько В. Інноваційні підходи до технології виробництва м'яса перепелів / В. Ясько, Н. Кірович // Аgrarian Bulletin of tte Black Sea Littoral. 2020, Issue 96. Р. 84-89. | ru |
dc.identifier.other | DOI: 10.37000/abbsl.2020.96.10 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2792 | - |
dc.description.abstract | Встановлено значення нетрадиційних джерел біологічно-активних добавок природного походження, з метою отримання екологічно-безпечної продукції птахівництва. Кормова добавка на основі бджолиного підмору у своєму складі містить корисні поживні речовини, і в той же час має натуральне природнє походження. Додавання до раціону годівлі молодняку перепелів 2,5 % вивчаємої кормової добавки позитивно вплинуло на результати вирощування перепелів, збереженість поголів’я перепелів за період вирощування збільшується на 6,0 %, валовий приріст живої маси – на 2,765 кг, що сприяє збільшенню вартості додатково одержаної продукції і підвищенню рентабельності виробництва м’яса перепелів. | ru |
dc.description.abstract | Установлено значение нетрадиционных источников биологически активных добавок природного происхождения, с целью получения экологически безопасной продукции птицеводства. Кормовая добавка на основе пчелиного подмора в своем составе содержит полезные питательные вещества, и в то же время имеет натуральное природное происхождение. Добавление в рацион кормления молодняка перепелов 2,5% изучаемой кормовой добавки положительно повлияло на результаты выращивания перепелов, сохранность поголовья перепелов за период выращивания увеличивается на 6,0%, валовой прирост живой массы - на 2,765 кг, что способствует увеличению стоимости дополнительно полученной продукции и повышению рентабельности производства мяса перепелов. | ru |
dc.description.abstract | The value of non-traditional sources of biologically active additives of natural origin is established in order to obtain environmentally safe poultry products. A feed additive based on bee subpestilence contains beneficial nutrients in its composition, and at the same time has a natural natural origin. The addition of 2.5% of the studied feed additive to the diet of young quail feeding positively affected the results of growing quail, the safety of the quail population during the growing period increases by 6.0%, the gross increase in live weight by 2.765 kg, which increases the cost of additionally obtained products and increase the profitability of quail meat production. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | господарсько-біологічні особливості перепелів, утримання, годівля, поведінка перепелів, бджолиний підмор | ru |
dc.subject | хозяйственно-биологические особенности перепелов, содержание, кормление, поведение перепелов, пчелиный подмор | ru |
dc.subject | economic and biological features of quails, content, feeding, behavior of quails, bee subsidence | ru |
dc.title | ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСА ПЕРЕПЕЛІВ | ru |
dc.title.alternative | ИННОВАЦИОННЫЕ ПОДХОДЫ К ТЕХНОЛОГИИ ПРОИЗВОДСТВА МЯСА ПЕРЕПЕЛОВ | ru |
dc.title.alternative | INNOVATIVE APPROACHES TO THE QUALITY MEAT PRODUCTION TECHNOLOGY | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Ясько Валентина Михайлівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
12.pdf | 711,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.