DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2792
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯсько В., Кірович Н.-
dc.contributor.authorЯсько В., Кирович Н.-
dc.contributor.authorYasko V., Kirovich N.-
dc.date.accessioned2021-03-26T11:39:16Z-
dc.date.available2021-03-26T11:39:16Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationУДК 636.6:598.261.7(477.74) Ясько В. Інноваційні підходи до технології виробництва м'яса перепелів / В. Ясько, Н. Кірович // Аgrarian Bulletin of tte Black Sea Littoral. 2020, Issue 96. Р. 84-89.ru
dc.identifier.otherDOI: 10.37000/abbsl.2020.96.10-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2792-
dc.description.abstractВстановлено значення нетрадиційних джерел біологічно-активних добавок природного походження, з метою отримання екологічно-безпечної продукції птахівництва. Кормова добавка на основі бджолиного підмору у своєму складі містить корисні поживні речовини, і в той же час має натуральне природнє походження. Додавання до раціону годівлі молодняку перепелів 2,5 % вивчаємої кормової добавки позитивно вплинуло на результати вирощування перепелів, збереженість поголів’я перепелів за період вирощування збільшується на 6,0 %, валовий приріст живої маси – на 2,765 кг, що сприяє збільшенню вартості додатково одержаної продукції і підвищенню рентабельності виробництва м’яса перепелів.ru
dc.description.abstractУстановлено значение нетрадиционных источников биологически активных добавок природного происхождения, с целью получения экологически безопасной продукции птицеводства. Кормовая добавка на основе пчелиного подмора в своем составе содержит полезные питательные вещества, и в то же время имеет натуральное природное происхождение. Добавление в рацион кормления молодняка перепелов 2,5% изучаемой кормовой добавки положительно повлияло на результаты выращивания перепелов, сохранность поголовья перепелов за период выращивания увеличивается на 6,0%, валовой прирост живой массы - на 2,765 кг, что способствует увеличению стоимости дополнительно полученной продукции и повышению рентабельности производства мяса перепелов.ru
dc.description.abstractThe value of non-traditional sources of biologically active additives of natural origin is established in order to obtain environmentally safe poultry products. A feed additive based on bee subpestilence contains beneficial nutrients in its composition, and at the same time has a natural natural origin. The addition of 2.5% of the studied feed additive to the diet of young quail feeding positively affected the results of growing quail, the safety of the quail population during the growing period increases by 6.0%, the gross increase in live weight by 2.765 kg, which increases the cost of additionally obtained products and increase the profitability of quail meat production.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectгосподарсько-біологічні особливості перепелів, утримання, годівля, поведінка перепелів, бджолиний підморru
dc.subjectхозяйственно-биологические особенности перепелов, содержание, кормление, поведение перепелов, пчелиный подморru
dc.subjecteconomic and biological features of quails, content, feeding, behavior of quails, bee subsidenceru
dc.titleІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСА ПЕРЕПЕЛІВru
dc.title.alternativeИННОВАЦИОННЫЕ ПОДХОДЫ К ТЕХНОЛОГИИ ПРОИЗВОДСТВА МЯСА ПЕРЕПЕЛОВru
dc.title.alternativeINNOVATIVE APPROACHES TO THE QUALITY MEAT PRODUCTION TECHNOLOGYru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Ясько Валентина Михайлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
12.pdf711,31 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.