DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2786
Назва: Спосіб упаковки продуктів харчування: патент на корисну модель
Автори: Родіонова К.О., Палій А.П., Брагінець М. В.
Теми: спосіб, упаковка, продукти харчування
Дата публікації: 2017
Видавництво: ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ
Бібліографічний опис: Спосіб упаковки продуктів харчування: патент на корисну модель № 119865 / К.О. Родіонова, А.П. Палій, М. В. Брагінець. u201704251. 28.04.2017.
Короткий огляд (реферат): Спосіб упаковки продуктів харчування, що включає розміщення продуктів в оболонці, видалення повітряного середовища із маси продукту, насичення його газом та герметизацію, який відрізняється тим, що застосовують суміш газів вищого сорту: вуглекислий газ (СO2) 30 % азот (N2) 40 % кисень (О2) 30 %.
Опис: Корисна модель належить до області харчової промисловості, а саме до технології запобігання псування продукції і може бути широко використана у процесі обробки для збільшення строків зберігання та транспортування різних продуктів харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2786
Розташовується у зібраннях:Родіонова Катерина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
119865-1.jpeg43,71 kBJPEGПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.