DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2777
Title: СПОСІБ ГІГІЄНІЧНОЇ ДЕЗІНФЕКЦІЇ ШКІРИ РУК: патент на корисну модель
Authors: А.П. Палій, К.О. Родіонова, А.П. Палій, Р.А. Дубін
Keywords: гігієнічна дезінфекція, шкіра рук, антисептичний препарат, обробка рук
Issue Date: 2016
Publisher: ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ
Citation: Спосіб гігієнічної дезінфекції шкіри рук: патент на корисну модель № 111963 / А.П. Палій, К.О. Родіонова, А.П. Палій, Р.А. Дубін. u201606284. A61L2/16 A61P1/00. 25.11.2016.
Abstract: Спосіб гігієнічної дезінфекції шкіри рук включає видалення механічного забруднення та обробку рук антисептичним засобом. Використовують як антисептичний препарат засіб, який містить співполімер гексаметиленгуанідину, алкілдиметилбензиламонію хлорид, алкілдиметилетилбензиламонію хлорид, воду за експозиції дії 30 секунд. Порівняльний аналіз заявлюваного способу та найближчий аналог дозволяє зробити висновок, що спосіб, який заявляється, відрізняється від існуючого застосуванням сучасного нового, екологічно безпечного, високоефективного, не токсичного антисептичного препарату, що містить співполімер гексаметиленгуанідину, алкілдиметилбензиламонію хлорид, алкілдиметилетилбензиламонію хлорид, воду, що дозволяє в короткий термін та ефективно провести гігієнічну дезінфекцію рук, не викликає подразнюючих та алергічних реакцій, є безпечним і екологічно-чистим, має пролонговану дію, що відповідає критерію "новизна"
Description: Корисна модель належить до санітарії та гігієни і може бути використана для гігієнічної дезінфекції шкіри рук персоналу лабораторій різних підпорядкувань, працівників підприємств та установ агропромислового комплексу, наукових та учбових закладів різних рівнів акредитації.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2777
Appears in Collections:Родіонова Катерина Олександрівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
п1-1.jpg88,89 kBJPEGView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.