Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/276
Назва: | ГАЛУЗЬ ТВАРИННИЦТВА: ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ |
Інші назви: | Отрасль животноводства: проблемы развития и пути их решения Livestock sector: development problems and some ways of their decision |
Автори: | Добрянська, Н.А. Добрянская, Н.А. Dobryanskaya, N. |
Теми: | Економіка АПК м'ясопродуктовий підкомплекс, виробництво і споживання м'яса, ефективність виробництва м'яса мясопродуктовый подкомплекс, производство и потребление мяса, ефективность производства мяса meat - production subcomplex, manufacture and consumption of meat per man, production efficiency of meat. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №53 |
Бібліографічний опис: | ББК У9(2)325.20; УДК 339.13:637.5 Добрянська, Н. А. Галузь тваринництва: проблеми розвитку та шляхи їх вирішення [Текст] / Н. А. Добрянська // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса : ОДАУ, 2010. - Вип.53 : Економічні науки. - С.70-73. |
Короткий огляд (реферат): | Проведена економічна оцінка поточній ситуації, що склалася на ринку продукції тваринництва. Запропоновано шляхи вирішення проблем в м'ясопродуктовому підкомплексі Проведена экономическая оценка текущей ситуации, которая сложилась на рынке продукции животноводства. Предложены пути решения проблем в мясопродуктовом подкомплексе The economic estimation to current situation, which formed on the market of the product stock-breeding is analyzed. The main ways of the decision of the problems in meat - production subcomplex are founded. |
Опис: | The economic estimation to current situation, which formed on the market of the product stock-breeding is analyzed. The main ways of the decision of the problems in meat - production subcomplex are founded. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/276 |
Розташовується у зібраннях: | Добрянська Наталя Анатоліївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dobryanska.pdf | 183,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.