DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/276
Title: ГАЛУЗЬ ТВАРИННИЦТВА: ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ
Other Titles: Отрасль животноводства: проблемы развития и пути их решения
Livestock sector: development problems and some ways of their decision
Authors: Добрянська, Н.А.
Добрянская, Н.А.
Dobryanskaya, N.
Keywords: Економіка АПК
м'ясопродуктовий підкомплекс, виробництво і споживання м'яса, ефективність виробництва м'яса
мясопродуктовый подкомплекс, производство и потребление мяса, ефективность производства мяса
meat - production subcomplex, manufacture and consumption of meat per man, production efficiency of meat.
Issue Date: 2011
Publisher: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №53
Citation: ББК У9(2)325.20; УДК 339.13:637.5 Добрянська, Н. А. Галузь тваринництва: проблеми розвитку та шляхи їх вирішення [Текст] / Н. А. Добрянська // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса : ОДАУ, 2010. - Вип.53 : Економічні науки. - С.70-73.
Abstract: Проведена економічна оцінка поточній ситуації, що склалася на ринку продукції тваринництва. Запропоновано шляхи вирішення проблем в м'ясопродуктовому підкомплексі
Проведена экономическая оценка текущей ситуации, которая сложилась на рынке продукции животноводства. Предложены пути решения проблем в мясопродуктовом подкомплексе
The economic estimation to current situation, which formed on the market of the product stock-breeding is analyzed. The main ways of the decision of the problems in meat - production subcomplex are founded.
Description: The economic estimation to current situation, which formed on the market of the product stock-breeding is analyzed. The main ways of the decision of the problems in meat - production subcomplex are founded.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/276
Appears in Collections:Добрянська Наталя Анатоліївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dobryanska.pdf183,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.