Skip navigation
Головна
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Обліковий запис
Репозиторій Одеського Державного Аграрного Університету             Repository of Odessa State Agrarian University       ISSN 2522-1922
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПРАЦІ ВЧЕНИХ ОДАУ
Родіонова Катерина Олександрівна
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-10 зі 11 (час пошуку: 0.0 секунди).
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Effect of colostral bacterial contamination on the calves
Palii, А.P., Rodionova, K.O., Paliy, A.P., Kushch, L.L., Matsenko, O.V., Kambur, M.D., Zamaziy, A.A., Plyuta, L.V., Baidevliatov, Y.A., Kolechko, A.V., Honcharenko, H.O.
2020
ADAPTATION OF NUTRIA MEAT TO INDUSTRIAL TECHNOLOGIES OF THE MEAT INDUSTRY
Rodionova K.O., Paliy A.P., Yatsenko I.V., Palii A.P.
2020
Improvement of storage resistance of sausage products to micellar mushrooms by synthetic protective shrinks
Rodionova, K.O., Paliy, A.P., Palii, A.P., Yatsenko, I.V., Bogatko, N.M., Vashchyk, Y.V., Zolotaryova, S.A., Nalyvayko, L.I., Zolotarev, A.P., Ovcharenko, H.V.
2020
FEATURES OF VETERINARY-SANITARY EXAMINATION AND IDENTIFICATION PRODUCTS OF SLAUGHTER OF NUTRIAS
Rodionova, K.O., Paliy, A.P., Palii, A.P., Ihnatieva T.M.
2020
Microstructural analysis of sausage quality
Paliy, А.P., Stegniy, B.T., Palii, A.P., Rodionova, K.O., Bogatko, N.M., Vashchyk, Ye.V., Sakhniuk, N.I., Ovcharenko, H.V., Dudus, T.V., Ihnatieva, T.M., Kovalenko, L.V.
2020
ВИЗНАЧЕННЯ СТУПЕНЯ СВІЖОСТІ М’ЯСА РАВЛИКІВ ЗА ВМІСТОМ АМІАКУ ТА СОЛЕЙ АМОНІЮ З РЕАКТИВОМ НЕСЛЕРА
Яценко І.В., Забарна І.В., Богатко Н.М., Родіонова К.О., Палій А.П.
2020
Enhanced cultivation technology for lacto and bifidobacteria
Paliy, A.P., Gujvinska, S.A., Rodionova, K.O., Alekseeva, N.V., Ponomarenko, O.V., Alrawashdeh, M.S., Yeletskaya, T.A., Ponomarenko, G.V., Kushnir, V.Yu., Palii, A.P.
2020
Disinvasive action of aldehyde and chlorine disinfectants on the test-culture of Toxocara canis eggs
Paliy, A.P., Sumakova, N.V., Rodionova, K.O., Nalivayko, L.I., Boyko, V.S., Ihnatieva, T.M., Zhigalova, O.Ye., Dudus, T.V., Anforova, M.V., Kazakov, M.V.
2020
Microbial contamination of cow’s milk and operator hygiene
Palii, A.P., Paliy, A.P., Rodionova, K.O., Zolotaryova, S.A., Kushch, L.L., Borovkova, V.M., Kazakov, M.V., Pavlenko, I.S., Kovalchuk, Y.O., Kalabska, V.S., Kovalenko, O.V., Pobirchenko, O.M., Umrihina, O.S.
2020
Effect of ultraviolet irradiation on beef carcass yield
Rodionova, K.О., Paliy, A.P., Palii, A.P., Yatsenko, І.V., Fotina, T.I., Bogatko, N.M., Mohutova, V.F., Nalyvayko, L.I., Ivleva, O.V., Odyntsova, T.A.
Розкриття
за авторами
1
Palii, A.P., Paliy, A.P., Rodiono...
1
Palii, А.P., Rodionova, K.O., Pal...
1
Paliy, A.P., Gujvinska, S.A., Rod...
1
Paliy, A.P., Sumakova, N.V., Rodi...
1
Paliy, А.P., Stegniy, B.T., Palii...
1
Rodionova K.O., Paliy A.P., Yatse...
1
Rodionova, K.O., Nihmatova, O.S.,...
1
Rodionova, K.O., Paliy, A.P., Pal...
1
Rodionova, K.O., Paliy, A.P., Pal...
1
Rodionova, K.О., Paliy, A.P., Pal...
.
далі >
за темами
1
ступень свіжості м’яса, равлики, ...
.
< попередня
містить файли
11
true