DSpace logo

Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 11 (час пошуку: 0.0 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Effect of colostral bacterial contamination on the calvesPalii, А.P., Rodionova, K.O., Paliy, A.P., Kushch, L.L., Matsenko, O.V., Kambur, M.D., Zamaziy, A.A., Plyuta, L.V., Baidevliatov, Y.A., Kolechko, A.V., Honcharenko, H.O.
2020ADAPTATION OF NUTRIA MEAT TO INDUSTRIAL TECHNOLOGIES OF THE MEAT INDUSTRYRodionova K.O., Paliy A.P., Yatsenko I.V., Palii A.P.
2020Improvement of storage resistance of sausage products to micellar mushrooms by synthetic protective shrinksRodionova, K.O., Paliy, A.P., Palii, A.P., Yatsenko, I.V., Bogatko, N.M., Vashchyk, Y.V., Zolotaryova, S.A., Nalyvayko, L.I., Zolotarev, A.P., Ovcharenko, H.V.
2020FEATURES OF VETERINARY-SANITARY EXAMINATION AND IDENTIFICATION PRODUCTS OF SLAUGHTER OF NUTRIASRodionova, K.O., Paliy, A.P., Palii, A.P., Ihnatieva T.M.
2020Microstructural analysis of sausage qualityPaliy, А.P., Stegniy, B.T., Palii, A.P., Rodionova, K.O., Bogatko, N.M., Vashchyk, Ye.V., Sakhniuk, N.I., Ovcharenko, H.V., Dudus, T.V., Ihnatieva, T.M., Kovalenko, L.V.
2020ВИЗНАЧЕННЯ СТУПЕНЯ СВІЖОСТІ М’ЯСА РАВЛИКІВ ЗА ВМІСТОМ АМІАКУ ТА СОЛЕЙ АМОНІЮ З РЕАКТИВОМ НЕСЛЕРАЯценко І.В., Забарна І.В., Богатко Н.М., Родіонова К.О., Палій А.П.
2020Enhanced cultivation technology for lacto and bifidobacteriaPaliy, A.P., Gujvinska, S.A., Rodionova, K.O., Alekseeva, N.V., Ponomarenko, O.V., Alrawashdeh, M.S., Yeletskaya, T.A., Ponomarenko, G.V., Kushnir, V.Yu., Palii, A.P.
2020Disinvasive action of aldehyde and chlorine disinfectants on the test-culture of Toxocara canis eggsPaliy, A.P., Sumakova, N.V., Rodionova, K.O., Nalivayko, L.I., Boyko, V.S., Ihnatieva, T.M., Zhigalova, O.Ye., Dudus, T.V., Anforova, M.V., Kazakov, M.V.
2020Microbial contamination of cow’s milk and operator hygienePalii, A.P., Paliy, A.P., Rodionova, K.O., Zolotaryova, S.A., Kushch, L.L., Borovkova, V.M., Kazakov, M.V., Pavlenko, I.S., Kovalchuk, Y.O., Kalabska, V.S., Kovalenko, O.V., Pobirchenko, O.M., Umrihina, O.S.
2020Effect of ultraviolet irradiation on beef carcass yieldRodionova, K.О., Paliy, A.P., Palii, A.P., Yatsenko, І.V., Fotina, T.I., Bogatko, N.M., Mohutova, V.F., Nalyvayko, L.I., Ivleva, O.V., Odyntsova, T.A.