DSpace logo

Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-7 зі 7 (час пошуку: 0.0 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Спосіб зберігання охолодженого м'яса: патент на корисну модельРодіонова К.О., Палій А.П., Стешенко В. М., Палій А.П.
2019Пристрій для обробки м'ясних туш: патент на корисну модельРодіонова К.О., Палій А.П., Палій А.П.
2019Investigation of the entry process of high yielding cows to the milking parlour with the optimization of their relocationPaliy A., Stryzhak T., Pliekhova G., Ukhovskyi V., Rodionova K.
2019ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ВПРОВАДЖЕННЯ У ВИРОБНИЦТВО М’ЯСОПЕРЕРОБНИМИ ПІДПРИЄМСТВАМИ СИСТЕМИ ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНИХ ЗАХОДІВКравченко О.М., Родіонова К. О.; Rodionova K. A. and etc.
2019ANALYSIS OF CONTEMPORARY MEAT AND MEAT PRODUCTS’ PROCESSING METHODSRodionova K., Paliy A
2019АНАЛІЗ ТА ІДЕНТИФІКАЦІЯ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ СИРОВ’ЯЛЕНИХ КОВБАСРодіонова К.О., Палій А.П.; Rodionova Ye., Paliy A.
2019РОЗПОВСЮДЖЕННЯ БАКТЕРІАЛЬНОЇ ІНФЕКЦІЇ ЧЕРЕЗ КОРМИ ТА ПРОДУКТИ ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯНаливайко Л.І., Родіонова К.О., Авдос’єва І.К., Івлева О.В.; Nalivaiko L., Rodionova, K., Avdosieva I., Ivleva O.