DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2733
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБалан Г.О.-
dc.date.accessioned2021-01-12T13:51:44Z-
dc.date.available2021-01-12T13:51:44Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБалан Г. О. Інфекційні хвороби цибулі та часнику на півдні України / Г. О. Балан // Наука, тенденції та перспективи овочівництва в Україні: мат-ли VIIІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (26 червня 2020 р.) / Уманський національний університет садівництва. - Умань, 2020. – С. 5.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2733-
dc.description.abstractЦибуля та часник – незамінні овочеві культури в раціоні кожного українця. Вони характеризуються високими поживними якостями, широко використовуються в харчовій промисловості, мають фітонцидні та лікувальні властивості, використовуються в народній медицині. На півдні України традиційно вирощуються на присадибних ділянках та фермерських господарствах в типових агрокліматичних умовах та на крапельному зрощенні, на насінниках та виробничих посівах. Головною проблемою вирощування цибулевих на півдні України є розвиток та поширення небезпечних інфекційних хвороб, а саме: несправжньої борошнистої роси, сажки, іржи цибулі, шийкової гнилї, білої гнилі денця та мокрої гнилі. Особливої уваги заслуговують хвороби, збудниками яких є облігатні фітопатогенні паразити, це іржа та пероноспороз (несправжня борошниста роса).ru
dc.language.isoukru
dc.publisherУманський національний університет садівництваru
dc.subjectінфекційні хвороби, цибуля, часник, південь Україниru
dc.titleІНФЕКЦІЙНІ ХВОРОБИ ЦИБУЛІ ТА ЧАСНИКУ НА ПІВДНІ УКРАЇНИru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Балан Галина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf236,91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.