DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2732
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ПОШИРЕННЯ ТА РОЗВИТКУ БАКТЕРІОЗУ ВИНОГРАДУ ( ХВОРОБИ ПІРСУ)
Автори: Балан Г.О.
Теми: особливості поширення, розвиток бактеріозу, виноград, хвороба Пірсу
Дата публікації: 2020
Видавництво: Уманський національний університет садівництва
Бібліографічний опис: Балан Г. О. Особливості поширення та розвитку бактеріозу винограду ( хвороби Пірсу) / Г. О. Балан // Інноваційні технології вирощування, зберігання і переробки продукції садівництва та рослинництва: мат-ли VІ міжн. наук.-практ. онлайн-конф. (28-29 травня 2020 р.) / Уманський нац. ун-т садівництва. – Умань, 2020. – С. 9-11.
Короткий огляд (реферат): Виноград - важлива ягідна культура, яка широко культивується на півдні України та в багатьох країнах світу. Смачні ягоди незамінні в харчовий промисловості та мають велике народногосподарське значення. Проблемою виробництва винограду, що призводить до значних втрат і погіршенню якості продукції є розвиток небезпечних хвороб. Виноград уражується багатьма вірусними, бактеріальними та грибними хворобами. Хвороби впливають на ростові процеси, пригнічуючи ріст коренів, пагонів, листя, ягід, перешкоджають запиленню, викликають пігментацію різних органів і порушують фізіологічні процеси: дихання, фотосинтезу, перенесення асимілятів. Вивчення особливостей поширення та розвитку хвороб, їх своєчасне виявлення попереджають масовому розповсюдженню та запобігають суттєвим втратам врожаю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2732
Розташовується у зібраннях:Балан Галина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf561,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.